İyi fiyata almışsın hayırlı olsun ben 1 ay aradım temiz bulmak için İstanbul da, kafama yatan olmadığı için ve araçların kasko problemi olduğu için almadım daha genç bir araç aldım.
Bana da parçası pahalı dediler, falan dediler filan dediler. Çok araştırdım servislerden . Mais'ten vs nedir ne değildir diye. 98 model 2.0 16v ler volvo motor olduğu için yürür aksam parçaları evet pahalı. Ama neye göre, kendi ayarındaki araçlara göre ( Parası bakımından değil sınıf bakımından) eş değer aracın sınıfı farklı millet clio vs ile karşılaştırıp pahalı diye yorum yapıyor.
Örnek eşim corolla kullanıyor debriyaj seti 450 TL Lagunanın 500 TL . Ama aracınız 2000 model üstü olsaydı onlarda renault motor var ve parçalarıda daha ucuz tabi. Ama araçlarda 18.000 TL falan ( Benim araştırmama göre )
Şimdi size aracın km fazla diye laf atarlar. O araçlar zamanında ve orjinal parça bakımları ile en az 200.000 km daha götürür sizi.
Dediğim gibi parçaları en fazla %5-10 daha pahalıdır. onuda artık araçın rahatlığına konforuna verin