Laguna arka sağ kapı kolu çerçevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laguna60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

laguna60

Kadir ÇAKIR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arka sağ iç açma kolu çerçevesini yürütmüşler arabadan nerden bulabirim yardımcı olabilecek arkadaş varmı.

nerden nasıl yürütmüşler

valla uğur nasıl almışlar ne yapacaklar bilmiyorum ama yürütmüşler işte

Hayda Nasıl Bir Hırsıklık Vakasıdır Bu Geçmiş Olsun Çıkmacılarda Filan Bakmak Lazım

abi düşmüş olmasın o :D

sorma ali haydar pasta cila için aracı bırakmıştım geldiğimde o parçanın olmadığını farkettim ustaya sordum nerede bu parça diye haberim yok dedi tabi ben küplere bindim tamam dedi ben sana bulacam onu dedi ama bağlar gazeli yana yattı çamura battı yok.lanet olsun dedim çıktım olay bu.

sorma ali haydar pasta cila için aracı bırakmıştım geldiğimde o parçanın olmadığını farkettim ustaya sordum nerede bu parça diye haberim yok dedi tabi ben küplere bindim tamam dedi ben sana bulacam onu dedi ama bağlar gazeli yana yattı çamura battı yok.lanet olsun dedim çıktım olay bu.

​Kesin Orda Bir Lagunaya Lazım Oldu Aldılar O Zaman Oralar Ufak Yer Kim Var O Pasta Cila Yaptırdığın Yerde Lagunası Olan Acaba Ne İş Ya Anlaşılır Gibi Değil

geçmiş olsun abi .benimde bi ara anteni almışlardı :)

güncel

toprağım geçmiş olsun yaa yav bızım oralarda en son olucak ısler bunlar ama anlamadım gıttı ınsaallah bulursun edırneden bakayım dıyecem sana ama turuncu ampul aradım 2 gun bulamadım ben burada :)

Geri