Lansman Dönemi bitti....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catkara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım beklentileri karşılar ve verdiğimiz paranın hakkını verir

Clio 4 'lü üyeleri bekliyoruz ozaman.. Aslında Renault Reklamımızı yapsa sitesinde Millet üyede olur. Onlara bir yer açılır onlarda buradan yazar çizerler ee sonuçta hayat sanal alemde artık... :D

Ben aracı sipariş ettim bekliyorum. Geldiğinde detaylı resim ve fikirlerimi de buradan paylaşacağım.

Hayırlısı12 3

bugun canlı canlı gordum bayıde cok hosuma gıttı sıyah beyaz grı ve kırmızı renklerı vardı arabanın herseyı guzel yalnız arka koltukta oturdugumda basım tavana degdı boyum 1.87 benım clıoda sorun olmuyor

Bayiideki Arkadaşım(Müdür) Ticariye gitmez dedi arka tavan basık diye kararsız kaldım :)

Son düzenleme:
bugun canlı canlı gordum bayıde cok hosuma gıttı sıyah beyaz grı ve kırmızı renklerı vardı arabanın herseyı guzel yalnız arka koltukta oturdugumda basım tavana degdı boyum 1.87 benım clıoda sorun olmuyor

grisi nasıldı biz platin gri almayı düşünüyoruz da burda göremedik aracı henüz.platin gri alıp çıta rengini değiştirmeyeceğiz krom lu istiyoruz.senin fikrin nedir gri nasıldı

valla grisi hoşuma gitmedi basit duruyordu, kırmızı çok güzel beyaz da olabilir ama siyah ve gri bu arabanın rengi değil tavsiye etmem

valla grisi hoşuma gitmedi basit duruyordu, kırmızı çok güzel beyaz da olabilir ama siyah ve gri bu arabanın rengi değil tavsiye etmem

eyvallah yine de biz almadan önce düşünürüz tekrardan gri platin miydi bulut gri miydi peki?

platin griydi, bulut gri güzel olabilir ama seçeneklerde varmıdır

Geri