Laslandes Megane III

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laslandes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsunn :)

bnce kafadan 17'jant bide yay atsan ilk basta süper olur peşine biraz pahalı ama reno servisinde body kitler war arkaya çift çıkış görünümlü egzzz kiti bide yanlara marşbiyer atabilinir. ve arkadaki sis farıdan diğerine kablo cektir du'sü var sis farı ampülü atır çift sis farı süper olur :) xenonlar Allahın emri zaten :) kazasız belasız kullanman dileğimle

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, umarım hepimize daha iyilerine sahip olmak nasip olur. ilk mesajımda belirtmiş olduğum işlemler plaka haricinde yapıldı. Şu anki sonuç beni tatmin etti, plakalarıda yaptıktan sonra ilk etaptaki istediğim görüntüye ulaşmış olucam.

maşallah kazasız belasız

arabaya bir şey yapmıyım diyorum ama gine kendime engel olamıyorum, kısmetse bu hafta üçgen ön panjur kaplaması ve arka difüzörü'de taktırıyorum. Bakalım nasıl olacak araç.

Hastalık bu istesekte istemesekte duramıyoruz illaki bişeyler yapılacak...:)

Evet bugün itibaril ile ön tampon'a uygulanan ek parçayı taktırmış bulunuyorum. Arka difizör'ünde siparişini verdim, kısmetse oda salı günü takılacak. Buyrunuz arabanın 10 Eylül 2011 tarihli güncel resimleri.

1009110254359373.jpeg
1009110254346711.jpeg

l1009110254352652.jpeg

çok yakışan bi parça bu. güzel olmuş :eyv arka yazılar kalsa mıydı acaba :)

hayırlı olsun aracın görüntüsü değişmeye başladı desene :eyv

Güzel güzel kendine gelmeye başladı megane...:eyv

Güzel güzel kendine gelmeye başladı megane...:eyv

Arabaya gittikçe ısınmaya başladım bu modifiye olayına girdikten sonra. İnşAllah aklımdakileri gerçekleştirdikçe çok daha başarılı olucak.

Geri