çeyızmi olacak, eniştemi alacak, Çiğdem aplaa...![]()
hehe güldürdün bilal abi hehe bilemiyorum ne olacak ıslık enişte alacak, tutturdu tv diye, bilemiyorum ıslık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çeyızmi olacak, eniştemi alacak, Çiğdem aplaa...![]()
kendi düşen ağlamaz... bas full bişi... sonra beraber ödersız borcunu...![]()
bu konuyu okuduk bugün beraber 3d si olmayan ama dediğiniz gibi daha büyük ekranlara bakmak da mantıklı geldi, fiyat açısından. şimdi cumartesileri beklemede olacağız, ama önce modelleri inceleyip azaltmam gerekiyor, metal patiliyi aldırmadım diye başıma patladı kıhkıh
evet duvara monte edince ayaklar çıkıyor ancak şu an oturduğu evde çapraz durması gerekiyor yani sehpa üzerinde, taşınma olayı olacak kısmet olursa o zaman da ev belli olmadığından ne olacak bilemiyoruz
bir de alt kenarı da metalikti, 3 kenar siyah, yok yok bulmam lazım simsiyah
marka olarak 1. samsung 2. philips'e karar verdi.
samsung d serisinden şikayetler okuduk bu arada nette, es serisiydi bu metal patilibir tane 5500 lü bir modeldi sanırım kablosuz internet bağlantısı ve 3d yoktu ancak fiyatı daha uygundu, fikir olarak yazayım aslında kabloyla bağlansa daha sağlıklı olur diye düşündük, tabii ki diğeri daha pratik ama pc ler yüzünden yeterince yayılıyor bir de tv yle modem arasında kalırsak ateş hattında kalmayalım
![]()
bir samsung modelinde kablosuz bağlantı var ama ekstradan 140 tl lik tv usb girişine takılan bir modülün alınması gerektiğinden bahsetti satış elemanı, sizde almadan önce konuyu tırnak içinde sorarsanız ekstra masaraf çıkmasın yani![]()
usb girişine takılan şeyden masa üstü pc yi de modeme kablosuz bağlamak için almıştı nişanlım daha önce. söyledim yine de bunu o da satışçı yanlış bilgi vermiş olabilir dedi, kablosuz olunca gerek olmaması lazım ama kablosuz bağlantı olmayandan alırsak usb den yapabiliriz istersek gibi. gerçi 3 usb girişi oluyor onlar dolmazsa herhalde![]()
bu arada samsung'ların sonu 40 olanlar metal ayaklı, sonu 00 olanlar siyah ayaklı oluyormuş galiba, bu bilgi de kenarda dursundert oldu tv patileri
bir de metal ayaklıların ağırlığı 10 kg, siyah ayaklı olunca 6 kg yazıyormuş ağırlığı, hakikaten dökme demir galiba ayakları![]()
çiğdem hanım, olmadı metal patilere, siyah patik çorap giydirin oldu bitti.yazı ayrı renk, kışın ayrı renk çorap, fark yaratırsınız
![]()
erkek mantığı diyorum başka da bir şey demiyorum :aytuğ ctesi akşamı ben metal patileri beğenmeyince "örterim siyah bir şeyle onları olmaz mı" demişti nişanlım da ve ben de kabul etmiştim işin komiği ama alt çerçevenin de metal olduğunu fark etmişti bu akşam bakacak belki tekrar başka bir modele, alabilir de siyah patili bir model bakalım![]()
erkekler olarak bizlerde, gün yüzü görmemiş orjinal fikirler bitmez![]()