LED tv konusunda yardım lütfen

samsung 40es6100 yani siyah patili :aytuğ alınmıştır, vatana millete hayırlı olsun, alacak arkadaşlara kolay gelsin! :)

Modelleri aza indirmek kolay aslında doğru da her üründe olduğu gibi şikayetleri okuyunca bir an düşünüyor insan.

Keyifli günlerde kullanın,iyi seyirler...

Teşekkürler, aslında bütçeye göre, istenilen özellikler yakınsa almak kolay oluyor.

hayırlı olsun. ben symbol alıcam diye bayiye girmiştim fluencele çıktık bütceyi zor toparladık. yine senin tv alışverişinde fark +/- %10 aralığında onur abi:)

samsung 40es6100 yani siyah patili :aytuğ alınmıştır, vatana millete hayırlı olsun, alacak arkadaşlara kolay gelsin! :)

Modelleri aza indirmek kolay aslında doğru da her üründe olduğu gibi şikayetleri okuyunca bir an düşünüyor insan.

sizede hayırlı olsun ciğdem hocam:)

Hayırlısı olsun abla . Samsung iyidir sıkıntısızdır . Es serisi eh serisine göre daha iyidir incelik hafiflik konusunda artı olarak bir kaç şey daha var . 2 ay önce salon için 46 es almıştık şimdi de kendime 32 alıcam görüntü kalitesi vs. karşılaştırması yapınca samsung un iyi olduğu anlaşılıyor . Bir de internet gibi bir ortam da da memnuniyet araştırması yapınca insanın içi rahat ediyor doğru karar verdiği için .

hayırlı olsun. ben symbol alıcam diye bayiye girmiştim fluencele çıktık bütceyi zor toparladık. yine senin tv alışverişinde fark +/- %10 aralığında onur abi:)

:aytuğ işte budur ,seviyorum böyle alışverişi:eyv

hele şükür... hayırlı olsun....:cool:

dün şaka yapıyor sanmıştım, faturayı gösterdi bugün :D

Keyifli günlerde kullanın,iyi seyirler...

teşekkürler, inşallah :)
sizede hayırlı olsun ciğdem hocam:)

tv nişanlımın şimdilik ama ben de sebeplenirim arada tabii :), sağ olun darısı başınızaqw

Hayırlısı olsun abla . Samsung iyidir sıkıntısızdır . Es serisi eh serisine göre daha iyidir incelik hafiflik konusunda artı olarak bir kaç şey daha var . 2 ay önce salon için 46 es almıştık şimdi de kendime 32 alıcam görüntü kalitesi vs. karşılaştırması yapınca samsung un iyi olduğu anlaşılıyor . Bir de internet gibi bir ortam da da memnuniyet araştırması yapınca insanın içi rahat ediyor doğru karar verdiği için .

ileteceğim bu bilgileri :eyv 6140 ı beğenmişti o aslında uydu da var diye ama metal patileri sevemedim bir türlü 12 3

hehe ben seneler ya da aylar içinde öyle farklı karara alışabiliyorum :) 7 sene önce 10-15 yıllık lada alırım derken zamanla oydu buydu derken hidroliği airbagi olsuna, 1 sene önce de başta 7-8 yıl sonra 3-4 yıllığa en sonunda nisan ayında da 0 araca karar vermiştim epey yavaşım kabul ediyorum :aytuğ

Bugün Teknosa dan Philips 47PFL6097K/12 aldım.
Lg 47LM660s diye çıkmıştım yola, Philips'in 600hz ve çift çekirdek işlemcisi olması birde LG ile 3D görüntülerini(ikisi yanyana) karşılaştırınca tercihim Philips oldu. LGde 3D görüntü titreyerek akarken Philips de yağ gibi kayıyordu. Fiyatını da 120 ekran için ideal buldum.
TV'nin yanına birde Logitech wireless touch klavye aldım, full smart olduk.
Logitech k 400 güzel klavye :) ah be üstad haberim olaydı satışını benden yapardık bari prim gelirdi :)

Geri