Logan uzaktan kumanda

artemistr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar Benim bi sorunum var yardımcı olursanız çok memnun kalırım.2006 dacia logan ambc.Aracımdan indikten sonra anahtarlıktaki kumandayla kapılarımı kitliyorum fakat camlar açıksa kapanmıyor kapılar kitleniyor ama camlar açık kalıyor aynı anda camlarıda örtmenin bir yolu yokmu biilen arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirm.

Teşekkürler

+ olarak öle bir özelliğin olması lazım aracınızda eğer yoksa 50 liraya fln kapı müşürlerine bir roleyle halloluyor diye duymuştum

varmı yokmu bilmiyorum belkide var nasıl oldugunu bilmiyorum.

servise danışırsanız daha detaylı bilgi verirler yada aracın kullanım klavzundan bakabilirsiniz

Merhaba Arkadaşlar Benim bi sorunum var yardımcı olursanız çok memnun kalırım.2006 dacia logan ambc.Aracımdan indikten sonra anahtarlıktaki kumandayla kapılarımı kitliyorum fakat camlar açıksa kapanmıyor kapılar kitleniyor ama camlar açık kalıyor aynı anda camlarıda örtmenin bir yolu yokmu biilen arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirm.

Teşekkürler

loganlarda öyle bir özellik yok diye biliyorum. ama illaki isterseniz yaptırabilirsiniz

Ben de yok diye biliyorum, mevcut elektrikli cam sayısına göre 2 yada 4 cama göre olan cam kaldırma modüllerinden alıp taktırabilirsiniz, hakikaten büyük kolaylık ;)

merhabalar bende 2006 1.4 mpi amb. pack logan var camlar kapanıyor kendi kumandadan alarma bağlı cam kaldırma modülü var sende taktırabilirsin ama fiyatlarını bilmiyorum açıkçası.

Geri