Lösemili çocuğa maske taktırmak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
Can dostumun henüz 2 yaşındaki oğlu lösemi tedavisi görüyor. Maske taktıramıyorlar, akla gelen yollar denendi, ne yapacağımızı bilemiyoruz. Yani annesi taksa onu da çıkarttırıyor, oyuncağına takalım dedik o da işe yaramadı. Bir de şimdi odaya öksüren başka bir çocuk geldi, çok endişeliyiz ama 2 yaşındaki çocuk mikroptan vb anlamadığı için çıkmazdayız.

Aklınıza gelen fikirleri yazarsanız, ailenize de danışırsanız hatta çocukların dilinden anlayanlara çok sevinirim. Teşekkürler...

lösev bu konuda da destek verir diye düşünüyorum. sonuçta çocuk psikologları filan vardı.

geçmiş olsun

​Allah acil şifalar versin miniğe üzüldüm:(Düşündüm bulamadım mantıklı bir yol:(Gökhan'ın dediği gibi lösev'den akıl alınması yararlı olacaktır bencede.

Öncelikle geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin...
Maskeyi çeşitli desenlerle süslemeyi deneyin Çiğdem,hatta yanında kalanlarda bu tarz bir maske takabilir.
Bir palyaço getirterek ona da aynı maskeden taktırın,çocuklar palyaçoları çok sever...:eyv
Not:Eşimin önerisi bu şekilde...:)

Allah acil şifalar versin...

çok teşekkürler, telefonla-maille ulaşmayı deneyeceğim umarım dediğiniz gibi cevap alabilirim. insanın basireti mi bağlanıyor derler öyle durumlar...
mustafa abi bunu da diyeceğim hemen yarın, palyaçoyu yani. maalesef üzeri desenli maske yokmuş piyasada sıhhi olması açısından herhangi boya vb kullanılamıyor :( direk soluduğundan dolayı ...

telefon maille çözülcek gibi değil. direk yerine gidip başvurursa sonuç alır. ellerinden geleni yaparlar. sonuçta tecrübeleri çok fazla. maske takma istemeyen ilk çocuk değil.

​Acaba oyuncak bebeklerine filan maske takılsa yavrucak dahamı az garipser diyeceğim ama?

çok teşekkürler, telefonla-maille ulaşmayı deneyeceğim umarım dediğiniz gibi cevap alabilirim. insanın basireti mi bağlanıyor derler öyle durumlar...
mustafa abi bunu da diyeceğim hemen yarın, palyaçoyu yani. maalesef üzeri desenli maske yokmuş piyasada sıhhi olması açısından herhangi boya vb kullanılamıyor :( direk soluduğundan dolayı ...
Boyamanız şart değilki,pullar veya renkli kumaştan kelebekleri veya ilgisini çekebilecek desenleri üzerine tutturabilirsiniz Çiğdem...

Geri