- Konuyu Başlatan
telefon maille çözülcek gibi değil. direk yerine gidip başvurursa sonuç alır. ellerinden geleni yaparlar. sonuçta tecrübeleri çok fazla. maske takma istemeyen ilk çocuk değil.
çocuk kemoterapi alıyor göztepe'de, tahlil vb dışında koridordan bile çıkamıyor ki dışarı? bir sürü forumda tarama yaptım ancak maske sorunu denk gelmedi maalesef, orada da diğer çocuklar takıyor, acele etmemiz gerektiği için sordum.
Acaba oyuncak bebeklerine filan maske takılsa yavrucak dahamı az garipser diyeceğim ama?
ilk aklıma gelen bu oldu benim de, pepe var ya işte onu çok seviyordu yok onu da çıkarıp attırmış yüzlerin kapanmasına tahammülü yok, ilaçlara-iğnelere bile alıştı da tek sorun bu öksüren çocuk olmasa yine zamanla alışır belki ama allah korusun bir şey geçmemesi için yöntem bulmamız lazım.
Boyamanız şart değilki,pullar veya renkli kumaştan kelebekleri veya ilgisini çekebilecek desenleri üzerine tutturabilirsiniz Çiğdem...
bunu da söylerim abi, işte hijyen konusunu bilemiyorum şu anda her şey dezenfekte edilip geçiyor belki o ipler falan da dezenfekte edilse olur mu hani diyeyim de sorsunlar birinden biri işe yarar belki. sağ olun.