Lpg gazı tercihi

CoastGuard

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2016 clio 1.2 75 bg aracıma lpg taktirdigimdan bu yana gazı hep shellden aldım başka yerden almadım çünkü kime sorsam shell gaz dedi. Ama Adana'da shellde LPG fiyatı 2.91 tl iken opetin aygaz gazı 2.75 totalde milangaz ise 2.70 kuruş yani arada baya yüksek fiyat farkı var sizce buralardanda yakıt alsam bir sorun olurmu. Opetin gazı katkılı diye almak istemedim hiç totalde milangaz hiç almadım yorumlarınız için teşekkür ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Filtreyi 10 bin km de değiştir bi sorun yaşamazsın.Ben de yerine göre shell den ya da mogaz dan alıyorum.fiyat olarak 20 kuruş depoda 5-6 lira gibi bi fark oluşturuyor.çok etkilemiyor yani.

Performans olarak peki hangi gaz iyi acaba

Onu bilemiyorum ama fark yaratacağını da düşünmüyorum bu araçlarda.tork çok düşük olduğu için.

bende adanada yaşıyorum 1.2 clio 4 var geziyorum en ucuz hangisi ise ordan alıyorum :) yeni taktırdım acaba sizin şehirçi ortalam yakıt tüketiiniz nedir kuruş olarak lpg de?

Genelde uzun yol kullanıyorum ben.şehir dışı 100 km de 6 lt civarı ,şehir içi 7.5 -8lt LPG yakıyor.kullanıma göre değişir tabi.

LPG'li aracım varken hep Shell'den yakıt aldım. Şimdi dizel aracım var yine Shell kullanıyorum.

Vallahi ben pek ne kadar yaktığını anlamiyorum hesap olarak sadece şunu biliyorum 24 lt gaz aliyor depo onunlada 280 290 km yol yapiyorum ;)

lpg markası nedir acaba ?

4 ay önce brc marka taktırdım.

Geri