Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyv kardeşim saolasın. lpg ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü benzinde hiç bi sıkıntı yok. tabiri caizse köpek gibi. bazen 2,500 devrin üstünde geldiğim zmn gaz kesiyor .s ama her zmn yapmıyor
Distribütör , buji ve buji kablolarına baktırın ve LPG beyninden çıkan elektrik kablolarının yerlerine tam oturup oturmadığını kontrol edin
Genelde distribütör kaynaklı olur .
Distribütörün içinde ki kömür dediğimiz parça yapıyor o gaz kesilmesini .
Havza'da olsan işçiliğe bile para vermeden sadece parça ile yaptırırdık
buji buji kabloları değişeli 2 ay falan anca oldu. beyinde de sıkıntı yokmuş diyor babam bnm fazla zmnım olmadığı için bazen babama baktırtıyorum.bu distibütör dedğn ne oluyor
Distribütör buji kablolarının takıldığı parça . 4 + 1 kablo bulunur üzerinde . Revizyon etmek ister .
İçinde küçük bir parça değişmek istiyor genelde .
Distribütör buji kablolarının takıldığı parça . 4 + 1 kablo bulunur üzerinde . Revizyon etmek ister .
İçinde küçük bir parça değişmek istiyor genelde .
benim arabada gazda çekmiyor benzinde iyi bujiler ve kablolar dün değişti distrübütörede baktılar oda iyi neden olabilir. BİRDE KOMPRESÖRÜN KAÇIRDIĞINI NASIL ANLARIZ bilgisi olan varmı