LPG Tavsiyesi-Atiker sorun çıkarır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hlx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Clio I var Ağustos'ta Atiker taktırdım.
Tek nokta enjeksiyonlu olduğu için sıralı değil. Ona rağmen performans konusunda çok sıkıntı yaşamadım.

Şimdilik gayet başarılı devam ediyor.

Ben Anlamıyorum şu yerli ithal mevsuzuna BRC yerli uretime gecmis iyi degil gibisinden muhabbetler can sıkıcı... O zaman bindigimiz aracda eskıden fransızdı sımdı Bursa uretyor yerli binmeyelim !!! Ezbere yerliyse kullanma kalıbı oturmus kafalara ! Atikere kötü diyenler kac defa kullandı ? BEn 2006dan 2011e kadar atıker kullandım sıfır sorunla yerli değilmi bu malzeme ? Arabamı aldım landirenzo takılı iyi hoş oolmasaydı atiker takardım gene .. Yerli oldumu aman uzak dur ... Yanls dusunuyorsunuz bence.

Var para sorun degil ise pirince marka Hollanda malı dünya birincisi

Atikeri 10 yıldan fazladır kullanıyorum sıkıntı yok.Gereksiz pahalı ithal ürünler.

Lovato Sıralı Başkasınıda Tanımam...

Gunumuz sartlarinda kalite onemli fakat parca tedarigi ve mudahale ornegin bugun stefanly bir marka lpg kiti programina herkes sahip degil ama marka olmus bir atiker her yerde ve mudahale edilmesi basit kalitesi tabiki tartisilir ama parça tedariği nasil fiat - tofaşta igneden ipliğe mumkunse atiker içinde ayni şey geçerli derim şahsen

Geri