- Konuyu Başlatan
Yokohama ıyıymıslastikciyle konustum tam net fiyat veremem dukkanda degilm ama yokohama olursa 600-700 lira gibi olur dedi.. verecegm ay en gec temmuz olur

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokohama ıyıymıslastikciyle konustum tam net fiyat veremem dukkanda degilm ama yokohama olursa 600-700 lira gibi olur dedi.. verecegm ay en gec temmuz olur
net fiyat icin Dukkanda olmam lazım dedi.. Acelemız yok zaten Konyaya yolum sık sık dusuyor bı ara ugrar net fıyat alırım sana.Yokohama ıyıymıskumho kaca kı
![]()
net fiyat icin Dukkanda olmam lazım dedi.. Acelemız yok zaten Konyaya yolum sık sık dusuyor bı ara ugrar net fıyat alırım sana.
aynenn Acele yokAcele yok gokhan![]()
lastikte Toyo T1R'ı şiddetle öneririm kardeşim.
Jantlar hayırlı olsun coupe'lere en çok yakışan jantlardan biri lastikleri de al da resimlerini görelim
Bence hıc acele etmeIns jantları satarsam lastık alacagımbende merakla beklıyorum aslında
Abı aslında konu acmak ıstıyorum daha detaylı sekılde konusmak ıcın ama senın onerın onemlı benm ıcın toyo ıyı oldugunu bıldıgım bır marka aslında olabılır tabı. Syron nasıl abı varmı bır fıkrın alman malı baska uretım yerı yok.ve sence 50 yanak mı 45 mı olsun. Ama konfor arabada hıc yok maalesef 45 ıstemıyorum ve 0.5cm camurluk lastık arası mesafe artacak. Napsamkı abı.