Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu resimde sagdaki model araba sahibindende gormustum ankarada satılık favorilerime eklemiştim..nasıl güzel dimi model? cokmu ufak yoksa bende model koleksiyonun baslıcam maddi sıkıntılarım gecsin az kaldı...
bu resimde sagdaki model araba sahibindende gormustum ankarada satılık favorilerime eklemiştim..nasıl güzel dimi model? cokmu ufak yoksa bende model koleksiyonun baslıcam maddi sıkıntılarım gecsin az kaldı...
yok satan ben değilim satmamda kolay kolay ölçek olarak görsel olarak şöyle tanımlarım çek bırak arabalar 1/32 dir. koleksiyon araçlar bi boy daha ufak 1/43 dur. 1.18 i saklamak zordur 1/43 de daha kolay...hoş görünür detaylarda tatmin edici bana göre.. bende yeni başladım sayılabilir 1/43 de devam edicem şimdi quadro,205,makinen evo 6 arıyorum
vallaha kardeşim ben bi tek beyaz maxi i aldım. kırmızı f7r la gri maxi hediye geldi. kırmızı niye görünmüyor dersen arabanın camında duruyor beyazıda internetten ankarada birinden aldım. 30 lira diyodu ama kırığı ve eksiyi vardı(rüzgarlık kırık,sağ tarafında paçalığı kopuktu) elden 20 liraya aldım gözüme çarparsa haber ederim