manager motor ısınınca tekliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan üstat60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

üstat60

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaslar 92 model managerim var 2 gündür bir sorun oldu ısındıgı zaman araba tekliyo özellikle 1. viteste kalkamıyo stop ediyo yarım derbiyajla kalkıyorum yüksek devirlerde iyi gaz yiyor ama düsük devirde tekliyo motorculara gittim bir türlü bulamıyorlar yardımcı olursanız sevinirim

lpg demi yoksa benzindemi oluyor?

Lpg ssistemini Kontrol ettir. Pislik tutmus olabilir.. Ayrıca ÜYE TANITIMLARI Bu kısımdan kendini tanıtırsan daha iyi yardım alabilirsn.. Manager Yanlıs deilsem Karburatorlu Karburator temizlensn. Atesle me sistemeine bakılsın

Distribratör kapagı yenilendi.Bobin Yenilendi.Buji Ve Kablolar Yenilendi.
Lpg ssistemini Kontrol ettir. Pislik tutmus olabilir.. Ayrıca ÜYE TANITIMLARI Bu kısımdan kendini tanıtırsan daha iyi yardım alabilirsn.. Manager Yanlıs deilsem Karburatorlu Karburator temizlensn. Atesle me sistemeine bakılsın

Karbüratör boğaz kelebeği temizliği belki faydali olabilir
yarim debriyajla kalkiyorsa kavramayla alakli bir sorunda olabilir..

Teşekkür ederim ilginize sorun çözüldü yeni aldığım tevzi makarasının bozuk çıkması bizi aldattı.

Geçmiş olsun abi. Ben arabayı aldım alalı aklıma gelen başıma geliyor. Hiçbir usta tek seferde arıza bulamadı. Hep olmadık şeylerden çıktı arızalar.

Manegermiş , bende megane okuyorum . Sonra dedim kendi kendime megane da tevzi makarası ne iş :D

Geçmiş olsun .

başlığı faydalı olabilecek şekilde değiştim :eyv

Geri