Marş Basmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siesta23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siesta23

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhabalar Clio 1.4 rxt aracım marş basmıyor ayrıca akü ve yağ uyarı ışığı sönmüyor.Yağ seviyesine baktım normal Akü seviyesine baktım yeşil gözükmüyor.Muhtemelen akü ömrünü tamamlamıştır diyerek şarj ettik 30 dk sonra çalıştırabildım.Elektrikçiye gittim aküde bir sorun yok dediler.Eve döndüm 1 gün sonra tekrar çalıştırayım dedim yine çalışmadı.aynı şekide akü ikaz ışığı yanıyor.Araç marş basmıyor sıkıntı neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Merkeze uzak bir köyde yaşıyorum en azından çalıştırıp tamirciye götürebilseydim iyi olurdu.

Bu arada aracım sıralı sistem lpgli lpg ışıklarının hiçbiri yanmıyor.lpg beyin arızası da olabilr mi benzini kesiyor olabilrmi çok soru sordum ama

hocam anladıgım kadarıyla marş dınamosunda sıkıntı var

hocam anladıgım kadarıyla marş dınamosunda sıkıntı var

Cevapladığınız için öncelikle teşekkürler.Özetle İlk olarak lpg ışığı yanmıyor ikincisi benzinde de çalışmıyor.

hocam pekı kontagı actıgınızda ısıklar yanıyormu ? anahtarı cevırnce nasıl bı ses gelıyor ?

hocam pekı kontagı actıgınızda ısıklar yanıyormu ? anahtarı cevırnce nasıl bı ses gelıyor ?

Kontağı açınca ışıklar yanıyor benzin pompası çalışıyor gösterge ışıkları yanıyor hatta farları bile kontrol ettim yanıyor.LPG düğmesi ışıkları yanmıyor araç benzinde de çalışmıyor akü bağlantısını kontrol ettim lpg sigortasını kontrol ettim sorun yok gözüküyor.Marş basıyorkontak sesi geliyor ama almıyor bir türlü.Benzinde çalıştırabilsem en azından sanayiye kadar giderdim.

Öncelikle merhabalar Clio 1.4 rxt aracım marş basmıyor ayrıca akü ve yağ uyarı ışığı sönmüyor.Yağ seviyesine baktım normal Akü seviyesine baktım yeşil gözükmüyor.Muhtemelen akü ömrünü tamamlamıştır diyerek şarj ettik 30 dk sonra çalıştırabildım.Elektrikçiye gittim aküde bir sorun yok dediler.Eve döndüm 1 gün sonra tekrar çalıştırayım dedim yine çalışmadı.aynı şekide akü ikaz ışığı yanıyor.Araç marş basmıyor sıkıntı neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Merkeze uzak bir köyde yaşıyorum en azından çalıştırıp tamirciye götürebilseydim iyi olurdu.
Merhaba. Giv giv şeklinde mi? Marş basıyor motor çalışmıyor mu? Bende İmmobilizer sorunu çıktı.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba,
aracınızda imbolezer sorunu varsa anahtarı kontaga taktıktan sonra kapı açma düğmesine basılı tutup kontagı cevirin birde öyle deneyin bakalım olacakmı gecmiş olsun

büyük ihtimalle imbolezer sorunu bendede aynısı olmuştu forumda okuduğum gibi düğmeye basıp çevirince çalışıyor araç yada kontaktan cıkarıp kapıları kitleyip tekrar deneyincede tanıyor ve çalışıyor.

dinamoda olabilir marş motoru da olabilir.

Geri