Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben uzattim arti 2 yil sanirim en yuksek olaninda yapilmisti platinyum garantimi neydi adi turbo enjeksiyon piston motorla ilgili parcalarin hemen hepsi ve diger aracla ilgili kalan seyler garanti kapsamina alindi tabi bu dediklerim 3.yil.garanti bittikten sonra isimi gorcek sorun olursa.fiyati da sanirim 834 tl gibiydi
Daha sonradan garanti uzatma yapmiyorlar ilk kredi kullanirkem islem yapiiliyor ilk aracimda da daha sonr uzatmak istedim bayiyi aradim musteri hizmetlerini aradim mumkun olmadigini araci alirken kredi kullanacagimiz zaman oluyormus
sonradan uzatma maalesef olmuyor, aracı satın alırken belirtmeniz lazımdı, yada satış temsılcısı size sunmalıydı, miktar olarakta yıllık ıcın 460 tl gibi bir ücret olduğunu biliyorum
Bende Oyak kampanyası ile Kadjar almak için başvurdum. Kredi evraklarını imzalamaya gittiğimde evrakları hazırlayan bayana sordum garanti uzatmayı, kendisi arabayı teslim alınırken yapılacağını söyledi.
Tahminimce plaka belli olunca olucak diye düşünüyorum.