• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Medianav 1.0.15.3 Turkey_Basarsoft_2024.03 Harita

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toddler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam sizin ekranda driving eco uygulaması var mı ? ben yeni aldım ekranı sürüm aynı ancak harita ve navi var driving eco yok onu aktif edebiliyor muyum ?

Ben güncellemeyi yaptım ancak harita donuyor bunun nedenini bilen varmıdır?

Medianav 1.0.15.3 kullanıyorum. bu haritayı yükledim ancak navigasyondan ses gelmiyor. belki harita sıkıntılıdır diye 2022 haritasını da yükledim. Ondan da ses gelmiyor.​

Merhaba,
Sorunun çözüldüğüne sevindim. Fakat 2023.03 yükleyip sonra 2024.03 yüklemenizin bir faydası olmaması gerekir. Çünkü 2024.03'ün ilk dosyası multimedya ekranınızda navigasyonla ilgili her şeyi siliyor. 2 dosya ise navigasyonu yüklüyor. 2023.03 ve 2024.03'ün 1. dosyaları ortak, aralarında bir fark yok. Belki bilgisayardan usb diske kopyalama sırasında yada usb diskten kurulum sırasında bir okuma hatası olmuştur.

Bu arada Medianav Evo 2'de sesli yönlendirme yok derler ama sesli yönlendirme çalışır. ;)

@toddler
Harita için çok teşekkürler. Foruma sana teşekkür edebilmek için üye oldum.
Navi ikonu olmayan 1.0.13.2 versiyon vardı,
https://www.gbcnet.net/showthread.php?93960-Renault-Dacia-MediaNav-3-(DOWNLOAD), formundan 1.0.15.3 versiyonunu aldım ve yükledim.
Sonrasında paylaştığın haritayı yükleyip navi ikonunu da aktif ettim.
Sadece sesli yönlendirme yok, uyarı sesleri var ama sesli yönlendirme işini çözemedim.
Alıntıdaki mesajında sesli yönlendirmenin çalıştığını belirtmişsin, bunun için bir desteğin olabilir mi?
Micom manager yada başka yazılım (cerise vb.) ile çözüm sağlanır mı?

1-2 şeklindeki klasörlerin içeriğini usb'ye kopyalayacaksınız.
Merhaba bende Media nav 4.1.0 var haritası çok eski. Sizin belirttiğiniz şekilde ben de haritamı güncelleyebilir miyim?

Geri