Medianav 9.1.3 Turkey_Basarsoft_2024.03 Harita

Arkadaşlar merhaba Tekrar harita yüklememe rağmen harita tuşuna basınca harita yerine navigasyon ekranı geliyor O nedenle Bir önceki haritayı 2023/3'ü yüklemek istiyorum 2024 haritasının üstüne 2023 yüklenebilir mi

Son durum 2023 haritasında yüklemeye çalıştım yükleme aşamasında ortaya geliyor sonra kapanıyor birkaç defa denedim hep aynısı oldu eee sistemden ayarlardan kontrol ettim harita yüklenmiş gibi gözüküyor fakat yine haritaya basınca navigasyon çıkıyor bunu bir türlü çözemedim ne yapmam lazım yani haritaya basınca haritanın gelmesi gerekiyor

Son edit forumdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile 2018 haritasını yükledim sorun düzeldi şimdi üzerine sorunsuz çalışan 2023 yükleyeceğim. 2024 haritası dacia duster aracimda çalışmıyor

Merhaba,

Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.

Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.

Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
Merhabalar lgu dosyayı kendiniz mi yapiyorsunuz bir yerden mi ediniyorsunuz kendiniz yapıyorsanız lgu oluşturma dosyalarını paylaşma imkanınız var mı

Merhaba,

Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.

Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.

Merhabalar lgu dosyayı kendiniz mi yapıyorsunuz bir yerden mi ediniyorsunuz kendiniz yapıyorsanız lgu oluşturma dosyalarını paylaşma imkanınız var mı

Merhaba,

Merhabalar lgu dosyayı kendiniz mi yapıyorsunuz bir yerden mi ediniyorsunuz kendiniz yapıyorsanız lgu oluşturma dosyalarını paylaşma imkanınız var mı

Merhaba,

Forumda Medianav Evo 1 9.1.3 ve Medianav Evo 2 1.0.15.3 cihaz için harita paylaştım. Evo 1 eski cihazım ve şu an çalışma odamda duruyor. Evo 2 ise aracımda kullanıyorum. Dolayısıyla her iki cihaz içinde hazırladığım .lgu dosyalarını test etme imkanına sahibim. 4.1.0 için uygun bir zamanda 2024.03 yapmayı deneyebilirim. Fakat test etme imkanım olmayacaktır.
Merhabalar hocam, 4.1.0 için .lgu dosyası hazırlayabilme şansınız oldu mu? Her yeri karıştırdım bu konuda çalışma fikri olan tek sizi görebildim 🙏🏼

Geri