Medianav 9.1.3 Turkey_Basarsoft_2024.03 Harita

Merhaba,

2017 model captur’umda denedim ama tüm tuşlar çalışmıyor şuan. Ne yapmam lazım ? Denemediğim yol kalmadı, sürümü 4.0.6’ya çekmeye çalıştım olmadı. Geri görüş kamerası da açılmıyor. Ayrıca aracı kilitleyince bile multimedya kapanmıyor. Usbyi de okumuyor gibi bişey

Sürümü 4.0.6'ya çekmeye çalıştım yazdığınıza göre multimedyanızın Medianav olduğunu varsayıyorum. Bu navigasyon dosyası Medianav Evo 1 içindir. 5.2.8 ile 9.1.3 arası cihazları kapsar. Medianav Evo 1 cihazın önce 9.1.3'e güncellenip sonra navigasyon dosyasının yüklenmesi gerekir.

Diğer dikkat edilecek nokta lgu dosyası yüklenirken aracın çalışıyor olması gerektiğidir. Aksi halde yükleme tamamlanamayabilir.

Sistem güncellemeleri sonrası micom ayarları fabrika ayarlarına dönmüş olabilir. Micom menüden Wake On yaparsanız aracı stop edip kapıyı açtığınızda multimedya ekranı kapanacaktır. Aynı şekilde geri görüş kamerasınıda Micom menüden tekrar aktive etmek gerekebilir.

Araştırdım fakat herhangi bir kaynak bulamadım, üzgünüm.
2024 olmasa bile 2023 için yapabilme şansınız var mı hocam, bu işlerden pek anlamıyorum maalesef elmecbur sizi rahatsız ediyorum 🙏🏼

Merhaba hocam. ben harfiyen dediklerinizi uyguladım sürümüm 8 filandı 9.1.3 yaptm daha sonra bu nav.ı motor çalışır vaziyette yükledim.

2 sorun 1.si navigasyona girince saat hep 00.00
2.si müzik gibi yerlerden tekrar nav.a girince harita gelmiyor nav menüsü geliyor. bunu nasıl düzeltebiliriz.

Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03

Merhaba,

Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.

Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.

Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
İyi günler toddler hocam. Aracım Dacia duster prestige media nav evo 9.1.3 sürüme sahip cihazım var. Bu harita cihazıma uyumludur?

Geri