Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2005 dinamik benim makina koldan kumandayi kullanabileceğim uyumlu yeni nesil teyp taktiran bilen varsa önerileri bekliyorum yardimlariniza şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşım
sana iki yöntem söyleyebilirim
1. http://urun.gittigidiyor.com/otomob...gane-2-tv-dvd-nav-bt-multimedia-oem-164221430
koldan kumandaya direk uyumludur.
yok bu olmaz beni aşar dersende pionerr bi teyip alıp ara bağlantıya bir cihaz takıyorlar 150-200 tl arası anca öyle aktif oluyor. Direk kumandaya uyumlu öyle bir teyip yok yukardaki önerdiğim teyipten hariç
ben pionerr teyp taktırdım 2005 dinamik aracım direksiyon arkasındaki kolun çalışıp çalışmaması çok ta önemli değil ben şahsen eksikliğini aramıyorum...
ben pionerr teyp taktırdım 2005 dinamik aracım direksiyon arkasındaki kolun çalışıp çalışmaması çok ta önemli değil ben şahsen eksikliğini aramıyorum...
Bu konuda tonla para verilen Jetta'nın Trendline versiyonunda bu yüzden nefret ettim. Sürekli teyp'e ulaşmak kanal aramak, basmak ölüm.. Ayrıca dikkat dağıtıyor.
Eyvallah arkadaşlar verdiğiniz bilgilere teşekkürler saygilar ayrica cd changer satan arkadaşlar olursa alabilirim ben orjinalliğini bozmak istemiyorum