Megan 4 1.3 TCE Manuel 2019 Uygun yağ hk.

EmreT.

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Merhaba arkadaşlar ustam bu yağı öneriyor , 2025 üretiminde Elf bu model yağında sadece dizel araçlar için uygundur demiş . Fakat viskozite değerleri rn17 ile karşılaştırdığımda çok yakın. Sanayi ortamında ki ustalar bu yağın uygun olacağını söylüyor. Sizinde fikrinizi almak istedim .

WhatsApp Image 2025-05-21 at 17.01.38.webpWhatsApp Image 2025-05-21 at 16.13.41.webp

Merhaba arkadaşlar ustam bu yağı öneriyor , 2025 üretiminde Elf bu model yağında sadece dizel araçlar için uygundur demiş . Fakat viskozite değerleri rn17 ile karşılaştırdığımda çok yakın. Sanayi ortamında ki ustalar bu yağın uygun olacağını söylüyor. Sizinde fikrinizi almak istedim .

Ekli dosyayı görüntüle 64693Ekli dosyayı görüntüle 64692
Bizde geçen sene Dacia Sandero vardı 1.5 ona bu yağı koyuyorduk ki bu dizel yağı koymamak lazım şuan bizdede 1.3 tce captur var daha ilk bakım gelmedi bakalım ne koyacaklar

Ekli dosyayı görüntüle 64693Ekli dosyayı görüntüle 64692
Renault Port uygulamasını indirip aracınızın bilgilerini girin. Ardından yapılmış bakımlardan araca hangi standartlarda ve hangi viskozitede yağ koyduklarına bakın. Bende 1.3 tce manuel var 2020 model. Aracı yeni aldığım zaman bende yağ seçmekte zorlanmistim. O uygulama sayesinde doğru yağı aldim. Ben 5w40 liqui moly yağ kullanıyorum.

Geri