• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Megan 4 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S0LurD3X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S0LurD3X

Kayıtlı Üye
17-Çanakkale
Abiler, ablalar selam. Yaklaşık 3 ay önce ilk aracım olan 2020 Megane 4 1.5 Blue dCi Icon paket aracımı aldım ve gayet güzel bir şekilde kullanıyordum. Ancak zamanla R-Link sisteminde navigasyon gibi bazı özelliklerin eksikliğini fark etmeye başladım.

İnternette biraz araştırma yaptım ve bazı bilgiler edindim. Fakat araçtan çok fazla anlamadığım için bu forumda sizlere sormak istedim. CarPlay’i aktif etmenin bir yolu var mı, varsa nasıl yapılır?

Bir de bu gizli özellikleri açtırmak konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce mantıklı mı?

Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam çok detaylı bilgi sahibi değilim fakat renolock adında bir firma bu işlemleri güvenilir ve orjinal cihazlarla yaptığını sosyal medya hesaplarında ifade ediyor ben kendi aracımın gizli özelliklerini açtırmak ve far sönme sorununu çözebilmek umuduyla yarın Bursada bulunan şubesine gideceğim web sitesi : https://renolock.com.tr/

Geri