Megan I Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceky

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.A

Öncelikle Bayramınız Mübarek Olsun

Yeni aracımı aldım sonunda Megan I rxt 2000 1.6 16v

Araca Kafama göre bir kaç aksesuar yapmak istedim ama daha kötüsünden korunmak içinde sizlere başvurmaya karar verdim

1- Kolçak taktıracaktım ama aksesuarcım bu araca göre kolçak olmadığını sadece seyyar kolçak takabileceğini (tipi felan çok dandikti çok kaba duruyordu) söyledi zaten seyyar olandan ziyade kipar ileri geri gidebilen kolçaklarvar forumda bazı arkadaşlar fotoları koymuşlar çok yakışmış onlardan taktırmak istiyorum ama arka cam otomatiği ve koltuk ayarını engellediği için takılamayacağını söylediler. Kendim takım ver matkapla dedim yok abi benzim borusunu delersin dedi :))

2- Arka sol kapıdan gelen tıkırtı beni deli ediyor kapıyı kırasım geldi dünkü uzun yolda sabır çekiyorum araba binerken :))

3- Araca krom kaplama yaptırsam nasıl olur?

4- Teypi yoldayken camdan atsam yeni model cd çalarlı birsey bulabirlirmiyim . bulursam direksiyondan kumanda çalışırmı ?
5- Araç içerisine hafiften led aydınlatma yapsam mı? hımm
Şimdilik bunları yaparsam önümüzdeki Ay yapacak başka şeyler buluruz inşallah :hp

Son düzenleme:
2- Kapı döşemesini söküp plastik tırnaklarını yenileyebilirsin muhtemelen bu tırnaklar kırıldığı için tıkırdıyodur. (Tanesi 50 kuruş 8 tane filan takılıyo galiba). İçini açınca sallanan tıkırdayan bir yer varsa onlara da el atarsın.

4- Pioneer ve Sony'nin kola uyumlu güzel cd çalarları var. Uymassa araya bir aparat takarak uyduruyolar. Düzgün bir oto müzik dükkanına gitmeni tavsiye ederim.

5- Aracın kendi aydınlatmalarını sök ampüllerini led ampül tak. Aksesuarcılarda bulunuyor. Birde önde pedalların ve torpidonun altına led aydınlatma yaptır.

Kendi aracımdan bilgim olan konular bunlar :)

Ben kendim monte ettim

Allah rızası için nasıl monte ettin anlat hatta marka model verirsen aynısını alayım o zaman biberbir uygulamalı olarak başta ben olmak üzere tüm bu sorunu yaşayanlara öğretmiş olalım cevabın için tşk.
Ben kendim monte ettim

ilk olarak cevabınız için teşekkür ederim araca park sensörü taktırıken bu dediklerinizi kesinlikle uygulayacağım
2- Kapı döşemesini söküp plastik tırnaklarını yenileyebilirsin muhtemelen bu tırnaklar kırıldığı için tıkırdıyodur. (Tanesi 50 kuruş 8 tane filan takılıyo galiba). İçini açınca sallanan tıkırdayan bir yer varsa onlara da el atarsın.

4- Pioneer ve Sony'nin kola uyumlu güzel cd çalarları var. Uymassa araya bir aparat takarak uyduruyolar. Düzgün bir oto müzik dükkanına gitmeni tavsiye ederim.

5- Aracın kendi aydınlatmalarını sök ampüllerini led ampül tak. Aksesuarcılarda bulunuyor. Birde önde pedalların ve torpidonun altına led aydınlatma yaptır.

Kendi aracımdan bilgim olan konular bunlar :)

eğer mümklünse arka koltuktan kolçağın olduğu yerin fotosunu koyarsanız memnun olurum arka cam kumanda panelinin olduğu yeri nasıl yaptığınızı görmek için ?
Ben kendim monte ettim

eğer mümklünse arka koltuktan kolçağın olduğu yerin fotosunu koyarsanız memnun olurum arka cam kumanda panelinin olduğu yeri nasıl yaptığınızı görmek için ?

Şu an resmi yok ancak çip koyabilirim. Benim arkada açma düğmeleri yok ama sigara küllüğü var oda çok rahat açıp kapatılabiliyor. Yani montaj yaparken biraz öne doğru monte edersen çok rahat açılabilir.

http://armster.co/armster_type_list/renault_megane_I_1996_2002.pdf
internette megan 1 orjinal kolçak adı altında satılan ürünün fotoğrafı ve uygulama şekli
şimdi bunu alırsam elimde patlaması var bide kararsızım hala

Şu an resmi yok ancak çip koyabilirim. Benim arkada açma düğmeleri yok ama sigara küllüğü var oda çok rahat açıp kapatılabiliyor. Yani montaj yaparken biraz öne doğru monte edersen çok rahat açılabilir.

Kolçağı ben koltuğa montelettim koltuk rengi ile aynı ve orjinal gibi oldu, led aydınlatma olarak ben bagaj aydınlatması ve paspas aydınlatması yaptım gayet güzel durud tavsiye edrim:eyv
53015646187748370251730.jpg

Kolçağı ben koltuğa montelettim koltuk rengi ile aynı ve orjinal gibi oldu, led aydınlatma olarak ben bagaj aydınlatması ve paspas aydınlatması yaptım gayet güzel durud tavsiye edrim:eyv

Paspasların ordaki aydınlatma aynı bende de var güzel duruyo :eyv

Geri