Megan II HB için AKÜ

kahraman44

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bugün arabayı çalıstırırken boğularak çalıstı aracımın aküsü de eski değiştirmeyi düşünüyorum akü tavsiyelerinizi alabilir miyim ya da değişimden başka ne öneriniz olabilir?

Aküde ilk tercihim Mutlu, sonrada inci aküyü öneririm. Elektrikçiye akü ölçümünü yaptırın bir, motorun boğularak çalışmasıyla geç çalışması ayrı şeylerdir. Benzinlimi araçınız. Geçmiş olsun arkadaşım.

tek marka Mutlu akü önerebilirim.

arkadaşlar merhaba,

konu kalabalığı olmasın diyerek buraya yazma gereği duydum..2008 hb var bendede şoför tarafında bulunan güneşlikten böle cızırtı gibi bi ses geliyo sanki bişey sürtüyo veya bi elektrik kablosu birbirine sürtüyo gibi cızır cızır bi ses çıkar ama bu sürekli geliyo özellikle araç vites değiştiriken titreme yaptığı zamanlarda rölantide bir türlü çözemedim elimle güneşliğe bastırıyorum ses kesiliyo bırakınca tekrar cızırdamaya başlıyor bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır.çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler

Servis ile dışarıda ki fyat aynı gibi. Üstelik dışarıda aynı amprlisini bulamadım.Şu an üzerindeki 3-4 yıl olmuştur.90Tl idi 54 amper sanırım.Renonun kendi aküsü.

60 amp.
Delphi:100TL
Mutlu:120TL

@bedrana: kaplamadan yapabilir gösterin bi oto döşemeciye falan pek büyük işi olacağını sanmıyorum.

-Mutlu silver alırdım ben olsam :)

72 amper en temizi,Mutlu iyidir...

60 amper mutlu veya inci akü eskisini verene 130 veya 120 tl arası değişiyor aküler.ben geçen hafta aldım 60 amper mutlu 120 lira.ve 60 amperden başkasıda olmaz denemeyin bile yeri uygun değil :)

Benim akü BOSCH , kafa rahat :)
31 ocakta sıfır taktırmışlar , bize nasip oldu :D

Geri