Tugay kardeşim arabanı yakın zamanda satmayı düşünmüyorsan lpg yi şiddetle tavsiye ederim.bende aracımı alalı 1.5yıl oldu. daha önce hiç lpg takılmamıştı. aracımda 1.4 16V 98HP . nasıl olsa memur adamım.az kullanıyoruz. benzinli bineyim dedim.benzin ibresine bakmaktan arabaya binemedim.2 ay sonra hemen lpg taktırdım. kolay değil araba ne kadar az yaksada memleketimizde akaryakıt pahalı. lpg açıkcası 2006 scenic aracıma Lovato taktırmıştım. çok ama çok memnundum. bu aracıma ise ekonomik olsun diye Atiker taktırdım.bundanda memnunum. tek canımı sıkan lpg depo seviyesi tam doldursamda 4cü yeşil ışık yanmazdı. taktırdığım yere gittim. usta kara düzenle (elle) güya ayarladı. şimdide kırmızı ışık yanmadan lpg depusu bitiyor. gitsem tekrar biliyorum yine el ile karadüzen bişeyler yapacak. garantisi olduğu içinde para vermiyoruz diye usta baktım homurdanıp duruyor.lpg her aldığımda günlük km yi sıfırlıyorum. dolayısı ile günlük kmye bakarak lpg min üç aşagı beş yukarı ne zaman biteceğini biliyorum. zaten benzin depomun 1/4 'ü dolu. onun dışında aracın çekişinde ,çalışmasında hiç bir sıkıntım yok çok şükür. Ankaranın gözünü seveyim.LPG şuanda en ucuz 2.37 en pahalı sheel veya aygazda 2.55krş. oysa uzak memleketlerde 2.92krş. dediğim gibi degerli arkadaşlar benzin çok pahalı. lpg yi şiddetle tavsiye ederim.