rolanti motoru degişti maf sensörü bobinler emme manıfot contaları değişti kelebek temizlendi sorun devam ediyor anlayan varsa yazsın tek arızalı oksijen sensoru bozuk gözüküyor ondan yaparmı
[ÇÖZÜLDÜ]
[ÇÖZÜLDÜ]
sorun çözüldü oksijen sensörü degiştirdim rolanti düzeldi çekiş arttı gazdan ayağını çekince istop etmiyor ustalar hepsi yanıldın her gittigimiz usta kelebek rolanti motoru mah sensörü dedi durdu olan bizim cebe oldu bobinlere kadar degiştirdiler hele katarizor boşuna degişti insanları yolmaktan başka birşey yapmıyorlar oksijen sensörünü bilgisayarda ağrızalı gördülleri halde bundan yapmaz diyorlardı yetgili servisten bir utaya sordum allah rağzıolsun onun sayesinde çözdüm 2001 ustü megan 1 megan 2 16 16 w çift oksijen sensörü olanlar yapıyor özelliklemanıfot üzerindeki beni yaktılar siz yanmayın diye yazdım ustaların çogu bu arızayı bilmiyorlar meganların kıronik sorunu diyorlar biz annamıyoruz demiyorlar bir uyarıda yapayım oksijen sensörü degiştikten sonra sabahları ilk 1 dakka calışınca gazyemiyordu benzinde oda düzeldi ustalar ondan ilgilide şunu diyorlardıbenzin motoru zayıflamış degişmesi lazım diyorlardı alakası yokmuştu
Moderatör tarafında düzenlendi: