Megane 1 98 RXT KM Gösterge Planelinden Gelen Ses Yardım .

Ekselans33

Sinan Dönmez
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Aracın KM gögüsünden gelen bir ses var aracı aldıgımda normal oldugunnu soylemıslerdı normalmıdır baska araclarda yapıyormu bu sesi

Ses = Dınnnnnnnn tık dınnnnnnnnn tık
Bu tarz bır ses gelıyor kontagı acınca Km gögüsünün arkadasından gelıyor kaputtu acıp dinleyınce kalariförden geliyor gibi ustalar gelir öle seyleri takma 98 model aracta dedilerde normalmı yada daha önce basına gelen arkdas varmı yardımcı olabilirmi çözümü yada tam olarak neyden geldigi belli degil sorun cıkartmıyor ama ufakta olsa rahatsızlık verıcı ustatlar yardımlarınızı bekliyorum ..

Öncelikle geçmiş olsun. Yaş itibari ile araç ve parça yorgunluğu soğuk sıcak etkisi ile plastik aksamda deformasyonlar meydana gelebiliyor ve bu durumlar da eğer yeri tespit ederseniz o bölgeye kullanılabilir yumuşak sünger ya da spreyler mevcut. Ancak dediğiniz gibi kalorifer bölgesinde oynar bir kısımda sorun var ise sökme işlemi gerektirebilir. Ve bu konuda ustanız iyi değilse yaptırdığınız yerin iyi olmasına dikkat edin genellikle yapılan hatalar sökülen parçaların doğru takılmaması ya da hızlı işlemlerden dolayı diğer geçme ve birleşme parça sesleriniz de meydana gelecektir :eyv

Sagolun teşekkürler zaman ayırdıgınız için
Elektironik bir ses gelen ses o konuda eminim de o yüzden güvenemiyorum kimseye kontak acamamla beraber baslıyor giderkende gelıyor arac 2.0 motorun sesı bastırıyor bıraz fark edilmiyor ama çalısmıyorken rahatsız ediyor sağlun Murat Bey bilgi için

Son düzenleme:
Sagolun tekekkürler zaman ayırdıgınız için
Elektironik bir ses gelen ses o konuda eminim de o yüzden güvenemiyorum kimseye kontak acamamla beraber baslıyor giderkende gelıyor arac 2.0 motorun sesı bastırıyor bıraz fark edilmiyor ama çalısmıyorken rahatsız ediyor sağlun Murat Bey bilgi için

Ne demek keşke sesi ve aracınızdaki bu rahatsız edici sesi de giderebileceğimiz bir yol çözüm bulsak :eyv

Geri