megane 1 benzin sorunu yardım

serhan kılınç

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aynı araç kullanmaktayım .bende yardım istiyorum konu:ilk başta araba sogukken benzinde çalışmıyordu atiker marka sıralı tüp takılı yeni.dügmesine basılı tutup tüpte çalıştırıyorum hiç bir sorunsuz çalışıyor araba ısındıgında benzine geçiş yapıyorum ve devam ediyordum .gün boyu istopta etsem benzinde çalışıyordu ama bu günlerde yolda giderkende benzine geçsem araba aynı benzin bitmiş gibi itop etmeye geliyordu tüpe geçip biraz ilerledikten sonra tekrardan benzine geçiyordum 5 km ne gittikten sonra yine teklemeye başlıyor .bu sırada benzinde tekleme yaptıgında benzin kokusu geliyor aşırı aradada çok fazla duman çıkıyor eksozdan .tüpte sorun yok .yardım inancnız olsun bıktım sayılır

benzin pompası buji kabloları bujiler hepsi olabilir

lpg montajında sıkıntı var bence benzin lpg sıralamayı ayarlıyamıyor tesisata baktırın

benzin pompası boch marka sı takıldı yeni buji kaplosu ve buji orjinali takıldı f3r moturuna uyumlu olan .tüpte hiç bir sıkıntı yok sadece bnzinde .

tüpte sıkıntı yok benzine elle geçirdigimizde benzin kokusu geliyor motor hor hor çalışıyor

usta enjektörlerde ola bilirdedi ama ne kadar güvenmeliyim ondan yapa bilirmi acaba

Ondanda yapar benzinde su varsada arac tekleme yapabilir cok nedeni var

Merhaba bu konuyu megane 1 bölümüne taşıdım. Daha hızlı ve iyi bir çözüm bulabilmeniz için. Konuyla ilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Keyifli forumlar dilerim.

Kardeşim tüp taktırmadan önce benzinde problem yaşamamışsan eğer sorun tüpü takan ustadadır. Kesicide veya sıralamada hata var gibi görünüyor. Benzin kokusu hortumun kelepçelerinden kaynaklanıyordur. Kelepçeleri değiştirmeniz koku sorununu çözecektir. Ama benzinde gitmemesi veya boğulması sıralama veya kesiciden olma ihtimali yüksek. Son olarak benzin pompasına da baktıra bilirsin. Geçmiş olsun.

Geri