Megane 1 Coupe Benzin Göstergesi Hareket Etmiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fthymk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fthymk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı 3 ün hiç kullanmadım daha sonra benzin aldığımda benzin göstergesi hiç hareket etmedi yaklaşık 2 haftadır bu sorun devam ediyor çözümü nedir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. aracım 2000 model 2.0 ide

Yol bilgisayarı düğmesine ve göstergedeki km düğmesine basarken anahtarı marş pozisyonuna getirin, test mode da kıpırdayacakmı bakın. Test mode dan çıkmak için kontağı kapatıp açın.Aracınızda test mode varmı bilmiyorum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sanırım test mode yok denedim ama olmadı

Valla benim bir önceki aracım 2000 model clioydu, onda bile vardı
Bence aracınızda olmalı. Düğmelere aynı anda basıp kontağı çevirdiniz değilmi. Arabayı çalıştırmadan marşa almanız gerekiyor. tek başınıza yapamamış olabilirsiniz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şamandıradan olabilir. iyice benzin al yarısına kadar falan. sonra test mode yap

​Klasik şamandıra arızası :)

şamandıradır sürekli aynı miktarda benzin alırsanz yaşayabilrsinz bu tarz arıza test modunuz var dügmelere basılı tutarken kontağı açın lambalar yansın ama çalıştrmayın herzman aldıgınzdan daha çok benzin alın

göstergede sadece benzin göstergesi çalışmıyor ise kesinlikle şamandıra arızalıdır.

Megane coupe kullanicisiyim araca 60 tllik benzin aldim isik bi sonup bi yanio tank cok buyuk 290tl doluyor ben artik takmiyorum bi ibre kafasina gore takilsin :)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2000 model altı coupelerde göstergelerde test mode yok arkadaşlar ve buna benzer 2000model üstü coupelerde olan biçok özellik yok malesef..

Geri