Megane 1 Elektrikli yan ayna kumandası nerden bulabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ziya10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar o yan ayna kontrol düğmesinden banada lazım nerden alabilirim bulunduğum yerdeki parçacılarda yok

aracınızın modeli şasi nosu yazmadan bilgi sağlıklı bilgi almanız çok zor .

hımm size en yakın servisten temin edebilirsiniz.

arkadaşlar dikkatinizi birşeye çekmek istiyorum.arkkadaşımız nerdeyse 125 tl verip bu parçanın yenisini alacakken forum sayesinde hiç parasız işi halletti.demem o ki durmak yok fikir alışverişine paylaşmaya devammmmmmmmmmmm

benim komple o düğmenin ordan duman çıktı. özel serviste bulamadı parçadan. internetten bulamazmıyımki. clioII buldum. uyarmı acaba. bilen arkadaş varsa lütfen cvp

aracım megane 1 2001 model

megane ile clio ayna ayar düğmesi arasında ki fark clio uyumlu olan iç döşeme renginden dolayı gri renk megane uyumlu olan siyah renktir.
7 ve 8 fişli olanları var. sizin bulduğunuz düğme 8 fişli ama aracınızda ki düğme 7 fişli ise 8 fişlinin tek dişi iptal edilip araca takılabiliyor sorunsuz çalışıyor.
İnternette gördüğünüz ayna ayar düğmesi clio, master, megane, scenic gibi çoğu araca uyum sağlamaktadır. Uyum sağlamadığı tek kıstas, katlanır ayna olan modellere uymamasıdır. Katlanır ayna değilse hertürlü aracınıza uyar.

istersennn passatt düğmesi al Saglam bi elektrkci ayarı verip uydurur Renoya megane clio scenic laguna Vsvs Aracın yasına göre Tum modellerde dediğin parca aynıdır.. Parcacıları gez daha ucuzada bulursun

Geri