Söyledikleriniz doğru olabilir , bende şirkette çok model arabalar kullanıyorum . Genelde dacia renault grubu mevcut megane 2 dizelinden memnunum üstelik o kadar hırpalanmış olmasına rağmen km 300binlere dayanmış hala deli gibi gidiyor alet . Özel şeyler için kullandığım araçlar son kasa 5.20 , range rover 3.0 hse , navigator vb araçlar . Bunlardan sonra renault grubu ciddi oranda hiç memnun edici gelmiyor , lüks araba kullandıktan sonra alt sınıf araçlara binesi gelmiyor insanın ama gel gelelim hususi aracım 94 model şahin . Sene sonuna kadar değiştirmeyi düşünüyorum ve günümüz şartlarına göre en uygun araç benim için megane 2 sedan olarak düşünüyorum o olmazsa accent era . Sürekli uzun yol yapıyorum çok geziyoruz bagajıda çok önemli , iş için kullanmıyoruz tatilciyiz biz karadenizi dolanırız hep ordu , samsun rize vs yaylalarına gideriz dolayısıyla senede en az 15bin km yol yapıyoruz . 2009 mayısta aracımı aldığımda 4300km civarıydı , şuan 65bin km civarına yaklaştı . . .
Karadenizin yol koşullarına göre yine megane 2 ağır basıyor bende . Birde genç içi ses sistemide kuruyorum dolayısıyla bagajı daha el verişli benim için

Uyguna düşürürsem 18 19 milyara almayı düşünüyorum bi kaç maaş daha biriktirdikten sonra sene sonuna kalmaz inşallah . Bi abimiz satmıştı megane 2 dizel otantik 16.500 çok kullandığım araçtı o an param olsa alırdım bi baskı balata değişecekti aşırı kaçırmıyordu başkada bişeyi yoktu duruşu felan gayet diri araçtı . Değişen boya mevcuttu tabiki ama pert kaydı vs yok

Yine bulsam alırım