Megane 1 - Kasetçalar Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ccaglayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ccaglayan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
orjinal teybi değiştirmemek için daha önce kaset adaptör kullanıyordum sonra çinden getirdiğim mp3 decoder ile bunu daha kullanışlı bir hale getirdim ama şuan bi problem yaşıyorum.

kaset mekanizması çalışmıyor. kaseti taktığım zaman devreye girmiyor tekrar radyoya atıyor. bir tamirciye gösterdim sistem mekanizması ölmüş bilmem neler diye bişeyler söyledi yapılmaz dedi.

bu konuda fikri olan veya yardımcı olabilecek kimse var mı?

başka bi tamirci ye git...
sistem ölmüşse yapması onun işi demi ))

gösterdim bir kaç yere mekaniği ölmüş dediler uğraşma yenisini al 50 tl ye diyorlar ama ben orjinalden vazgeçmek istemiyorum :)

yardımmmmmm :)

çıkma uygun bir teyb olsa hiç fena olmazdı mekaniği söküp kendi teybime takardım :)

çıkma uygun bir teyb olsa hiç fena olmazdı mekaniği söküp kendi teybime takardım :)

merhaba,

Muhtemelen kaset çalar mekanizmasındaki motor veya kaseti çevirmeye yarayan lastik ölmüştür, kaset dönmeyince de direk radyoya atıyordur. Elektronikçilerin bu mekanizmaların tamirine yanaşacağını pek zannetmiyorum.

En ideal çözüm çıkma bir teyp ile halletmek olacaktır. Ki kod olayı sorun olmaz ise aynı renk tip olursa hiç mekanizma değiştirme işine girmeden de halledilebilir :)

Evet bir kaç yere sordum kimse yanaşmıyor tamir için uğraşmak istemiyor zaten hepsi 50 tl ye yeni teyp al diyor o dandik usb aux olanlardan. Hiçbiri orjinal teybin yerini tutmaz çıkma bulursam uygun olsa alırım

Evet bir kaç yere sordum kimse yanaşmıyor tamir için uğraşmak istemiyor zaten hepsi 50 tl ye yeni teyp al diyor o dandik usb aux olanlardan. Hiçbiri orjinal teybin yerini tutmaz çıkma bulursam uygun olsa alırım

https://m.facebook.com/groups/204560223318516?view=permalink&id=347499375691266

Bu kiside teyip vardi bi iletisim kur istersen satmadiysa

Geri