megane 1 motor sogukken araba istop ediyor

serhan kılınç

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
araba motor sogukken ilk çalıştırmada kontagı çevirir çevirmez çalışıyor ama belli bir süre gaz vermessen istop ediyor (benzindede tüptede)ama ısındıktan sonra istop etmiyor .neden olur acaba

Merhaba aracınızın rolantisi düşükdür. Bir de bobinleri söküp temizleyin. Keyifli forumlar

Merhaba aracınızın rolantisi düşükdür. Bir de bobinleri söküp temizleyin. Keyifli forumlar
rölente 13 de sıcakken ama sogukken çalıştıgında 4 5 de kalıyor istop ediyor .1 dakka çalıştıgında herhangi bir sorun kalmıyor 13 çıkıyor rölente anlamadım gitti ya

yardım edecek kimse yokmu

Ateşleme sistemini kontrol ettirin derim. Kablolar, Bujiler, soketler vs.
Bunların yanında rölanti valfi ve boğaz kelebeğini temizletme de extra yaralı olur.

Sorun ateşlemede hocam.

Abi ronalti valfinede baktır bende o çıkmıştı aynı sorun vardı soketi cıkmıştı böyle seyleri de pek tamamen arıza olmadan götürme bence bobindir ateşlemedir valftir diye olanıda bozuyorlar artık adamalr dikkat et

Abi ronalti valfinede baktır bende o çıkmıştı aynı sorun vardı soketi cıkmıştı böyle seyleri de pek tamamen arıza olmadan götürme bence bobindir ateşlemedir valftir diye olanıda bozuyorlar artık adamalr dikkat et
tşk kardeşim bakalım nolacak sonumuz

tşk ler arkadaşlar satacam ya bu sorunlar beni öldürdü 22000 23000 ne araba önerirsiniz

Geri