Megane 1 orjinal kasetcalara amfi baglama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan megane23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

megane23

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar malumunuz uzre aracimi biliyorsunuz. Bugun evde cati arasini kurcalarken 3 yil onceki megane1 im icin aldigim 1200wlik amfi ve 1200luk kabin bass 'imi gordum. Bu aracima baglamaya karar verdim. Ancak yeni teyp almadim. Acaba orjinal kasetcalarin amfi cikisi var mi? Veya herhangi bir aparatla amfi cikisi verilebilir mi? Ve son olarak baglanabildigino varsayarsak ses kalitesi nasil olur. Bu arada aracimdaki tum Hoparlörler fabrika cikisi. Bilen arkadaslardan cevap beklemekteyim. Tesekkurler

yakın zamanda bi tesisatçıya sormuştum benim coupe de orjinal teyp ile. anfi çıkışının olmadığını ancak bi aparatla bağlayabildiği söyledi

yakın zamanda bi tesisatçıya sormuştum benim coupe de orjinal teyp ile. anfi çıkışının olmadığını ancak bi aparatla bağlayabildiği söyledi

Acaba bilen yok mu o aparati nerden veya kimlerden bulabiliriZ?

Acaba bilen yok mu o aparati nerden veya kimlerden bulabiliriZ?

tesisat işini yapan yerlere sorarsanız size yardımcı olurlar . ben Ankara da sormuştum

Bulundugum ilcede oyle bi yer yok. Artik elazig merkezde sorucaz bakalım :)

herhangi bir amfi çevirici aparat işini görür...
biraz daha kalite istiyorsan powerbass ekolayzer alacaksınız...

Abicim ne gerek var aparata 2. el bir teyp al birde cerçeve zaten aracın orjınali bozulmaz temiz net bir ses istiyorsan cd calar bir pioner serisi al 100 lira civarı 2. eli orjınal teyp te ne kadar cıkış gücü varki bizim dükyana gelen megane 2 ye cins bir adam orjınal teyp e aparatla hedıye gelen usa 750 yi baglattı kapı hoparlörüne bagladık amfiyi aynı gün gelip tüm hoparlörün patladıgını söyledi boşa masrafa girmişti megane 2 de öle 1 gibi kolay degildir kapı hoparlörü sök tak işi bilen bilir yineden sen bililirsin ben düsüncemi söyledim saygılar..

Abicim ne gerek var aparata 2. el bir teyp al birde cerçeve zaten aracın orjınali bozulmaz temiz net bir ses istiyorsan cd calar bir pioner serisi al 100 lira civarı 2. eli orjınal teyp te ne kadar cıkış gücü varki bizim dükyana gelen megane 2 ye cins bir adam orjınal teyp e aparatla hedıye gelen usa 750 yi baglattı kapı hoparlörüne bagladık amfiyi aynı gün gelip tüm hoparlörün patladıgını söyledi boşa masrafa girmişti megane 2 de öle 1 gibi kolay degildir kapı hoparlörü sök tak işi bilen bilir yineden sen bililirsin ben düsüncemi söyledim saygılar..

Bi onceki megane 1 imde pioneer cd usb aux vardi. 50*4 . Cok memnundum ama onun basina is geldi. Simdi bu aracima da yeni teyp almaya karar verdim. Yine pioneer yada sony xplod serisi alirim. Arka orjinal hoparlorlerin yerine ve kapi hoparlorlerinin yerine de pioneer takarsam sanirim orta halli bi ses sistemi olur.

Geri