Megane 1 tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slater34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slater34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
reno2003-2004 megane 1 alize 1.6 16valf almayı düşünüyorum.Aracın kronik sorunu var mıdır?Aracın piyasası ne kadardan gidiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tavsiyelerinize teşekkürler.

Her hangi bir kronik sorunla karsılaşmadım ben arıza bakımından maşallah alalı daha motor arızası vermedı ufaktefek her aracta yapılan masrafları var sadece bir de parca sorunu yasamassın renaultta kango clıo megane bir birine uyar parçaların çogu güzel araba en önemlisi kemikli araba megane 2 gibi taklacı güvercin degil fiyatı bakımından 35 binde 24 bine gördüm 17 24 arası bulablirsin üstüne çıkma bence altın da inme kolay gelsin

Son düzenleme:
Temiz bi alize 22-24 arasi. Birkac parca boyali kmsi 100binle 150 bin arasi olani 20-21e alirsin. Ama alize niye aliyosun ki. Arka camlari elle kalkiyor. Onun yerine rxi veya dinamik oneririm. Zaten en fullu dinamik. Hic olmazsa rte nin fullunu al benimkinden:)

megane 2 niye taklacı güvercin ki merak tan soruyorum

megane 1 makyajlı kasa güzel araba yakıtı muazzam kasa benim hoşuma gidiyor hiç düşünme al ben 1,5 yıl önce 20 ye aldım

Biraz şans işi galiba. 2002 yılında rxt kullandım hiçbir sıkıntısı yoktu. 2009 yılında 2004 Alize aldık 2 senede bir bobin yakıyor Allahtan bu zamana kadar satıcım sağolsun fişle beraber getirdiğim her zaman ücretsiz değişim yaptı. Ama en son fiyatı düştü diye servisten aldım, şimdilik bir sıkıntı yok. Birde TRW direksiyon kutusunda bazı sıkıntılar olabiliyor ama ses takıntınız çok yoksa önemli değil. Standart tavan çıtaları mevzusu var. Orjinali sert pvc den olduğu için kalkıyor. Hiç uğraşmayıp çiftini 100tl ye alıp yumuşak olanla değiştirebilirsiniz bir daha kalkma yapmaz. Son olarak Alize yerine Dinamik almanızı öneririm.

En fulü rxi mi bu araçların yoksa rxe mi ne fark var arasında dostlar?

son megan 1 lerin serinin 2004 seri sonunun alize olduğunu biliyorum.Dinamik ve rxı rte full e de de bakarım.Çok Teşekkürler

Dediğiniz gibi 2004 seri sonu alize ama bursa fabrikada artık hangi parça kaldıysa onla yapılan bir araç oldu. Kimi alizeler full çıktı kimisinde arka camlar bile manuel çıktı o yüzden alize düşünmeyin derim, benimki de alize ve full değil :)

rxe rxi en ful olana rxi arasındakı tek fark ön tarafta kol dayama var baska bi fark yok

Geri