merhaba arkadaslar 2003 model megane 1 aracıma yedek anahtar yaptirmak istiyorum ancak burada yapılamadığını söylediler bu konuda bilgisi olanlardan yardim bekliyorum teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracınızda İmmobilizer Sistemi Bulunduğundan Her Anahtarcı Yapamaz Bu Sistemi, Anahtarınızın İçinde Bir Çip Var Yetkili Servise Gidiyorsunuz 500 Lira Civarında Bir Fiyat Ödüyorsunuz Onlarda Size 3 - 5 Gün İçinde Yedek Anahtarınızı Hazırlıyor.
baya maliyetli bi durummus uygun bi şekilde yapılamıyormu ?
Sanayide tanıdığınız ve elektronik işiyle uğraşan anahtarcılar bu işi gayet güzel yapıyorlar. Maliyeti max 150TL. Yeter ki siz anahtarcıyı bulun. Ben daha önceki arabama Konya'da bu fiyata yaptırmıştım.![]()
Bir ay önce babam kangoya ankarada 100 tl ye yaptır dı gayet güzel çalışıyor Ankarada yaptırırsan yardımcı oluruz.
Aracınızda İmmobilizer Sistemi Bulunduğundan Her Anahtarcı Yapamaz Bu Sistemi, Anahtarınızın İçinde Bir Çip Var Yetkili Servise Gidiyorsunuz 500 Lira Civarında Bir Fiyat Ödüyorsunuz Onlarda Size 3 - 5 Gün İçinde Yedek Anahtarınızı Hazırlıyor.