Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
megane 2 2009 model otantik aracımın ön ve arka hoparlörlerini komple değiştirmek istiyorum ne almalıyım kalıtelı ses cıkarsın arkdaslar yardımcı olurmusunuz ?
Orjinal teyp ile çok iyi bir ses alma şansınız yok ama Hopörler değişimi için 13 cm'lik iyi bir marka Hopörler taktırabilirsiniz akıbinde arka kapılar için ek bir tesisat çekmenizede gerek kalmıyacak çünkü arka kapılarda Hopörlör tesisatı hazır..
Kapılardaki kolonlardan önce ana üniteyi yani teyibi değişin kaliteli bir teyp alın piyasada 30-80 arası satılanlardan değil . 150 200 verin derim kaliteli teyibe ben 270 liraya almıştım 5 senedir kullanıyorum hatta 6 senedir . Önce kaliteli teyp alın sonra kolonlara ona göre karar vermeniz daha makbul olucaktır hatta orjinallerden bile memnun kalıp bir süre öyle müzik dinlemeye devam edebilirsiniz ama önce teyp diyorum