Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vurulan her zaman daha fazla hasar alır bunu unutmayın..Ayrıca adamın aklına edeyim o nasıl bir test öyle Megane'ın güvenilirliği tartışılmaz plastik diyenler utansınlar 5 yıldız var
Vurulan her zaman daha fazla hasar alır bunu unutmayın..Ayrıca adamın aklına edeyim o nasıl bir test öyle Megane'ın güvenilirliği tartışılmaz plastik diyenler utansınlar 5 yıldız var
Anıl o bahsettiğin konuyu renault detay plazada elinde sertifikası olan bir çalışanla görüştüm.Neden belirli yerler plastik dedim.
Sen plastik olan yerlerin sadece plastikten ibaret mi olduğunu sanıyorsun dedi.Onların amacı vurma anında esneklik sağlamasıdır.
Ayrıca o plastik görünen yerlerin altı çelik malzemelerle kaplıdır.Günümüz teknolojisi bunu gerektiriyor.Araba dağılsın ama ne karşıdakine ne de aracın içindekine bir şey olmasın.Bu yüzden 5 yıldız alıyor arabalar.Bana aynen bunu söyledi.Ve amerikan arabalarını nasıl bilirsin dedi.Bende taş gibi çok sağlam oluyorlar dedim.O da işte o yüzden içindeki yolcular hep ölüyorlar dedi kaza anında. Ve bu bana daha sonra çok mantıklı gelmeye başladı.