Megane 2 Gerçek Kaza Testi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Emirhan SERKUŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Oldukça sağlam girdi ama Megane da fazla hasar yok...

İyi cesaret vuruyor hee , emniyet kemerinin faydası çok .

Vurulan her zaman daha fazla hasar alır bunu unutmayın..Ayrıca adamın aklına edeyim o nasıl bir test öyle :D :D Megane'ın güvenilirliği tartışılmaz plastik diyenler utansınlar 5 yıldız var :eyv

adamın kafa gitti geldi yalnız hehe

aynen megane sağlam duruyor

Vurulan her zaman daha fazla hasar alır bunu unutmayın..Ayrıca adamın aklına edeyim o nasıl bir test öyle :D :D Megane'ın güvenilirliği tartışılmaz plastik diyenler utansınlar 5 yıldız var :eyv

Anıl o bahsettiğin konuyu renault detay plazada elinde sertifikası olan bir çalışanla görüştüm.Neden belirli yerler plastik dedim.
Sen plastik olan yerlerin sadece plastikten ibaret mi olduğunu sanıyorsun dedi.Onların amacı vurma anında esneklik sağlamasıdır.
Ayrıca o plastik görünen yerlerin altı çelik malzemelerle kaplıdır.Günümüz teknolojisi bunu gerektiriyor.Araba dağılsın ama ne karşıdakine ne de aracın içindekine bir şey olmasın.Bu yüzden 5 yıldız alıyor arabalar.Bana aynen bunu söyledi.Ve amerikan arabalarını nasıl bilirsin dedi.Bende taş gibi çok sağlam oluyorlar dedim.O da işte o yüzden içindeki yolcular hep ölüyorlar dedi kaza anında. Ve bu bana daha sonra çok mantıklı gelmeye başladı. ;)

Aynen ersel istersen megane kısmına bu konuyu aç bunları belirt ki herkes görsün kardeşim :eyv

:eyv:eyv:eyv:eyv

PLastik olmasının nedeni darbeyle ilgili boşuna 5 yıldız almıyor renault.

Geri