Megane 2 kalorifer isitma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rdvnsg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rdvnsg

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kalorifer ilik ufluyor kalorifer peteğini geçen kiş değiştirdim polen filtreside değişti sorun neyden kaynaklaniyo yardimci olursaniz sevinirim

Aynı sorun bende de var ısıtması yeterli değil son ayardA bile. Arkadaşın focus1 e bindik benimkinin yanında soba gibi 😊

Motor yeterli sıcaklık da ise sıcak soğuk ayarı yapan klape ( kapakçık ) tam sıcağa dönük değildir

klimayı acıp kapattıgım da tak tak tak diye ses çıkaran bi parça var omu acama dediğiniz kapakçık

klimayı acıp kapattıgım da tak tak tak diye ses çıkaran bi parça var omu acama dediğiniz kapakçık
Evet o parça
Çabuk bozuluyor soğuk hava girişi açık kalınca da araç ısınmıyor

bu sorun benim araçta da var. Motor sıcak ta olsa kalorifer bir türlü sıcak üflemiyor. klimayı hiç kullanmadım daha. Gösterge sıcak ayarlı. Kırmızı cizgi sonda. fan hızını 1 -2 kademe yapıyorum ama ılık üflüyor. baktırmadım şuan havalar iyi diye.

Aynı sorun bende de var. Henüz yeni aldıgım için tam ilgilenemedim ama daha önce Bora aracımın konple orta konsolu söküp bu kapaklara erişmiştim. Onlarda da kronik sorun kapaklar bez gibi bir şeyle kaplı , zamanla eskiyor ve kopmaya başlıyor ve ızgaralardan geliyor. Biraz araştırayım mutlaka bunun da vardır sökülüp yapılacak bir yerleri :halay

Aynı sorun bende de var. Henüz yeni aldıgım için tam ilgilenemedim ama daha önce Bora aracımın konple orta konsolu söküp bu kapaklara erişmiştim. Onlarda da kronik sorun kapaklar bez gibi bir şeyle kaplı , zamanla eskiyor ve kopmaya başlıyor ve ızgaralardan geliyor. Biraz araştırayım mutlaka bunun da vardır sökülüp yapılacak bir yerleri :halay
VW de 90 larin sonu 2000 lerin başında üretilen araçlarda kullanılan klape lerdeki o ince sünger parçalar sıcak ve nemden parçalanıp kopardı

Geri