Megane 2 RS için Hybrid Turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HI_TECH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu tuncun aracının jantı. ilk resimde koyduğum mavinin jantı bu. bazı renolarda bu jant var. ama r2r jantı farklı.

bu faz 2 jantı
2006-Renault-Megane-230-F1-Team-R26-Wheel.jpg

buda r26.r jantı.
Exterior-2009-Renault-Megane-R26-R-Wheel.jpg

sen faz 2 jantı istiyorsun sanırım onlarda çok güzel jant özellikle gun metal olursa.

Evet faz2 jantı bulamadım hiçbiryerde jantı değiştireceğim ama çok tuning bi jant olursa kötü olacak bu çok güzel nerde buluruz bilgin varmı ? senin jantlara benzer 2 jant var ama nasıl olur bilinmez artaç üstünde görmek lazım.
biri bu Cooper , Bf Goodrich ,Silverstone,General ,Federal, Michelin,Bridgestone,Goodyear, Continental, Pirelli ,Starfire otomobil ,4x4 at,mt off-road lastikleri, çamur lastikleri , ssw, mickey thampson,devino,lenso,borbet jantlar?
biride bu Cooper , Bf Goodrich ,Silverstone,General ,Federal, Michelin,Bridgestone,Goodyear, Continental, Pirelli ,Starfire otomobil ,4x4 at,mt off-road lastikleri, çamur lastikleri , ssw, mickey thampson,devino,lenso,borbet jantlar?
sadece renkler farklı et40 mış bu jantlar 1 santime yakın cıkacak dışarı.

benim jantlar bu linktekiler zaten :)

bende orjinale dönücem birazda orjinal jantı boyayıp takılayım diyorum.

Bulamaz isem yapacak bişey yok orjinalleri boyatıp devam napalım :-(

Maşallah araçlarınıza..FazII jantını ogün abi(ogün mısır) bulmuş.Geçen face de bakınırken gördüm arabanın çehresini değiştirmiş direkmen..

Kendi turbonu söküp parçalayıp tehlikeye atmak yerine bence direk Garrett GT2860 RS ya da GT2871R turbo al istediğin güçlere göre onlarla takıl daha iyi ki bende Ekim gibi yapacağım bu değişimi.Greddy intercooler aldım bu hafta onu takacağım. Mantar filtreye yer açıp ona soğuk hava sağlayacağım. Yazılım çalışmalarımız hala tamamlanmadı şu anda RSTuner üzerinde gelen stage 1 yazılımdan daha yukarıda olmamıza rağmen. Yazılım ve ASR konusunda yardım istersen Özgün arada oradaki evo ve STIları yazılımlamak için geliyor Rstuner ı yollarım onunla orada yazılım atarsınız deneyerek.

Kendi turbonu söküp parçalayıp tehlikeye atmak yerine bence direk Garrett GT2860 RS ya da GT2871R turbo al istediğin güçlere göre onlarla takıl daha iyi ki bende Ekim gibi yapacağım bu değişimi.Greddy intercooler aldım bu hafta onu takacağım. Mantar filtreye yer açıp ona soğuk hava sağlayacağım. Yazılım çalışmalarımız hala tamamlanmadı şu anda RSTuner üzerinde gelen stage 1 yazılımdan daha yukarıda olmamıza rağmen. Yazılım ve ASR konusunda yardım istersen Özgün arada oradaki evo ve STIları yazılımlamak için geliyor Rstuner ı yollarım onunla orada yazılım atarsınız deneyerek.

Araçta Stage 1 yazılım var(RStuner). Fakat şu asr olayı kötü eğer yazdığın gibi bir olay münkün olursa çok iyi olur.Özgün arkadaşımızın ismini birkaç kez duydum buralarda ben manavgattayım nasıl haberimiz olur geldiğinden ?

Son düzenleme:
Maşallah araçlarınıza..FazII jantını ogün abi(ogün mısır) bulmuş.Geçen face de bakınırken gördüm arabanın çehresini değiştirmiş direkmen..
Nereden bulduğu hakkında bilgi edinebilirmiyiz ?

ASR iptalini yapmak için 2 gün gerekiyor. Henk cevap vermiyor hemen maillerine kod için.

Kod dediğimiz rstunerin çalışması için gereken unlock kodumu ? Birde neden bukadar uzun zaman alıyorki aracın motor haritalaması üzerindemi değişiklik yapılıyor yoksa rsturnerden asr üst limit : 50 iken asr üst limit : 120 şeklindemi oluyor ?

Geri