Megane 2 scenic 2 kiyaslamasi

1998scenicrxt

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba arkadaşlar megan2 kullanicisiyim 2006 model 1,6 16v. Exp. Lpg. Manuel 140000 km.de daha öncede megan2 auten kullandim çok memnunum fakat eskiden beridir scenic modele ilgim var her araç değiştirdiğimde scenic almayi hedefledim fakat denk gelmedi megan aldim şimdi gene scenic ile değiştirmeyi düşünüyorum meganlara aliştiğim için her türlü arizasini biliyorum zaten çokta sikintili araçlar değiller yakit olarakta çok memnunum fakat scenic2 ler hakkinda hiç fikrim yok motor ayni fakat yakit tüketimi ve çekiş olarak megani aratir mi bilemiyorum.her ikisini kullanan arkadaşlarim hangisini tavsiye ederler? Ben scenic2 lerin daha geniş daha donanimli ve kullanişli olduğunu düşünüyorum fakat yakit çekiş ve iç gürültü hakkinda fikirleriniz nedir? Teşekkür ederim.

Bende aynı şekilde ya scenic 2 ya da megan 2 alacaktım. Düzenli olarak götüreceğim renault ustama açıp sordum. Başına bela istiyorsan scenic 2 al, çözülmeyen problemi yok ama nazlı araba ilgi ister dedi.

İleride satarım derseniz Megane 2 nin alıcısı Scenic'e göre çok olur. 2 aracın bazı parçaları birbirine uyumlu.. Birbirlerinin izlerini taşıyorlar. Konfor açısından Megane 2 sizi üzmez..

Geri