Megane 2 sedan led stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunaning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tunaning

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
s.a arkdaslar tasarım yapalım dedik begeninize sunuyorum megane 2 sedan kullanıcılarının stop sorunu var baska tip stop yok tek tip hep aynı begeninize sunmak istedim megane 2 hastası olarak

As. Ellerinize sağlıkta ben beğenmedim :o

kendınızı uye tanıtım kısmına tanıtırsanız sevınırız...

Evet megane 2 nin tek stopu var oda çok dandik çizgi / animasyon filmlerde ki vampir arabalarına benzetiyorum :D

Megane II ye abartılı modifiye yakışmıyor daha doğrusu eskide kaldı abartı modifiyeler :)

Bence üzerinde ne varsa o kalsın :)

her bünyede hersey aynı reaksiyon yapmaz bence zevkler renkler tartısılmaz derler ben yakıstıgı kanatindeim zira teknik bilgileri yanı sıra motor performansı yol tutusu parca durumu kullanım rahatlıgı dıs görünüs büyüklük acısından büyük arabadan hoslandıgım için megane 2 sedan sectim zira sınıfının piyasa degerine göre en iyi arabası yükledigim fotolar sadece arka sttop için di aracın tümünü görmeden karar vermeyin. megane project diye bi arabada var bunun yatayı bazıları begenmesede benim cok hosuma gitti bence megane 2 sedan kasaya işini bilirsen cok güzel modifiye yakısıyor

fotoğraflar biraz karanlık çıkmış. Ne yalan söyleyeyim yakışmamış bana göre. Led tarzı bir çalışma yapılsaymış albenisi daha çok olabilirmiş.

​Bencede yakışmamış.:berbat

Geri