2 dk Çok Uzun Bir Zaman Bunun Amaçi Güvenlik İçin Yalnişlikla Kapilari Açtiğinizda Tekrar Kapanmasi İçin Sen 2 dk Diyosun Enteresan hımm
bizzat tarafımdan denendi onaylandı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 dk Çok Uzun Bir Zaman Bunun Amaçi Güvenlik İçin Yalnişlikla Kapilari Açtiğinizda Tekrar Kapanmasi İçin Sen 2 dk Diyosun Enteresan hımm
ben bir iki dk.bekledim yine kapanmadı aracım megane 2 privilageArcin kumandasinin acma tusuna bastiktan sonra 30 sn kapilari açmazsaniz otomatik kapaniyor.. Benim Araçta böyle oluyor size olmasinin sebebi nedir acaba anlayamadim şmdi hımm
ben bir iki dk.bekledim yine kapanmadı aracım megane 2 privilage
ben bir iki dk.bekledim yine kapanmadı aracım megane 2 privilage
bende hiç olmuyor swrvise mi öpüleceğiz şimdipeki ya tayfunum bizim fluence da neden bu süre 2 dk da oluyor ben de onu anlamadım![]()
bende hiç kapanmıyor ne yapabilirim2 dk Çok Uzun Bir Zaman Bunun Amaçi Güvenlik İçin Yalnişlikla Kapilari Açtiğinizda Tekrar Kapanmasi İçin Sen 2 dk Diyosun Enteresan hımm
bende hiç olmuyor swrvise mi öpüleceğiz şimdi![]()
evet hareket edincekapılar kilitleniyorAracınız hareket edince kapılarınız kilitleniyor mu?
bir de bu araçlarda asr edb falan var mı abs dışında yani diğerleri ?evet hareket edincekapılar kilitleniyor