Megane 2 twitter hoparlör tamiri resimli

umutguzey

Adana,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar uzun zamandır sağ twitteım yüksek seslerde cızırtı yapıyordu.bugün söküp tamir ettim.parçanın yenisi parçacıda 30 tl ama yok ellerinde 1 hafta içerisinde getirebiliyorlar.servis fiyatını sorma gereği duymadım zaten:).kullandığım malzemeler düz tornavida ve siyah mastik.önce hoparlörün kapagını sonrada fişinden ayırark kendisini çıkartıyoruz.daha sonra hoparlörü plastik kasasından çıkartıp tamamiyle boşta olmasını sağlıyoruz.hoparlörler genelde kenarlarından patlayarak bozulur.bundada öyle olmuş.kenarlarına güzelce mastik geçip tiz anında açılmasını ve cızırtı yapmasını önledim.yanlız mastigi sürdükten sonra bir süre kurumasını bekleyin.daha sonra montajını gerçekleştirdim.sonuç mükemmel.:halay

Körüklerin yırtılmasına üzüldüm araç hep güneştemi kalıyor ?Benim araçta 2002 model ama orjinal alman blaupunkt twet var,ses kalitesi çok güzel daha tertemiz :)

Elinize sağlık güzel anlatım olmuş hocam :)

Bilgilendirme için teşekkürler hocam benimde sağ ön kapı hoparlörü yırtılmıştı 4'ünü de sıfırladım şimdilik tweeterlar da bi sorun yok :)

ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Mustafa Kemal Atatürk

eline sağlık, insanın birşeyleri kendi yapabilmesi ne güzel bi duygu :),

eğer yenisini almayı düşünüyorsanız boşuna orjinaline girmeyin, daha sağlam bi marka takmakta fayda var...

hangi marka mesala?

ben JBL Mid takım taktırdım, iki kolon da arka kapılara taktırdım, orjinali arasında ciddi ses farkı var, yüksek tonlarda çok daha net ses veriyor, tabi teybin de bunda etkisi var.

ama imkanınız var ise 150-200 tl civarında bir set bakmakta fayda var.

Tiz de Pıoneer TS-S20 tek gecerim ama anfi ile beslendiği zaman daha güzel ses veriyor

Geri