Megane 2'ye Hoparlör Tavsiyesi

tolgad06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar. Megane 2 dynamique aracımın ön iki hoparlörü patladığı için değiştiricem. Arkalarda sorun yok. Şimdilik aklımda iki model var Sony 1337 ve Pioneer G1322. Hangi marka ve modeli önerirsiniz. Düşünceleriniz benim için çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

yardımcı olcak biri yokmu ?

Bu tarz işleri pek takip etmiyorum tesisat işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır verdiğiniz 2 markada iyi sizde biliyorsunuzdur...

Bu verdiğiniz ilanda ki hoparlörler tam olarak megane 2' ye uyuyormu. Eğer uyuyorsa ve sağlamsa beni bilgilendirir misiniz?;)

abi az önce ölçtüm derinliğini 5,4cm 2 milimde vidalanıp dışta kalacak olan yeriin yüksekliği sonuç olarak 5,2 cm içeride kalıcak derinlik var. biraz geç döndüm kusura bakma abi iyi akşamlar

Son düzenleme:
Şu alpineleri benim kangooya da düşünüyorum açıkçası... Ben vibelere de bi bakmanızı öneririm :eyv

tesisatciya gidin daha iyi bilir daha iyisini onerirler sadece fikir alin sonra fiyat arastirin derim

Pioneer güzel markadır ses sistemlerinde ovalleri olsun teypleri olsun kalitelidir ama sonyde güzel yani denemişliğim var :D

Geri