• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

Megane 3 arka park lambasi ampül değişimi

faruk5519

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Mar 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0

MERHABA ARKADAŞLAR,
2011 MEGANE 3'ÜM VAR ARKA PARK AMPÜLLERİNDEN BİRİ PATLADI DEĞİŞTİRMEK İÇİN AMPÜL ALDIM. KILAVUZDAKİ GİBİ LAMBA YUVASINI AÇTIM DENİLENLERİ YAPMAMA RAĞMEN LAMBAYI YERİNDEN OYNATAMADIM. ÖYLE SAÇMA BİR SİTEM YAPMIŞLAR Kİ ANLATAMAM.BUNDAN ÖNCEKİ ARAÇLARIMIN BU TİP İŞLEMLERİNİ KENDİM YAPIYORDUM. BU İŞİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE BİTİREN VAR MI VARSA NASIL YAPTI MERAK EDİYORUM. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

İYİ AKŞAMLAR...
hımm
 
2 tane vidayi söktünüz ve fari cikaramadiniz tahminimce. O cikardiginiz vidanin ciktigi kisimi ittirin. 2 tane olacaktir.. Boylelikle far yerinden cikar
 
Geri
Üst