Megane 3 Gt Lıne 1.5 DCI EDC İle Devam

PauLord61

Mehmet İNCE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Değerli dostlarım konuyu açma konusunda biraz geç kaldım. 3 yılı aşkın süredir kullandığım göz bebeğim Clio3 aracımı tanıdık bir arkadaşıma sattım ve aklımda olan Megane3 gt lıne ı aldım. Araç 23.000 km de ilk sahibinden. Dolu olanı sanrouf bixenon fransız kasa 2013 model. 2014 4. ay trafiğe çıkışlı.Sedef beyaz renk.
Aracı aldıktan sonra EDC nin yazılımını kemal tepretoğullarında merdan usta tarafından güncelleştirdim düşük hızlarda olan 1-2 arası kararsızlık kayboldu ve ilk kalkıştaki titreme kayboldu. bu tarz sıkıntı yaşayan varsa gidip yazılımını güncelleştirsin dostlar aracınızı daha cok seveceksiniz.
adEWm5.webpYqb0ml.webp8P1BAQ.webpDBJZp6.webpm4LBm1.webpErJok8.webpjXnZmn.webp2nZABj.webpBv2Y3v.webpZMd4mZ.webp

Ekli dosyalar

• adEWm5.webp
    adEWm5.webp
    317 KB · Görüntüleme: 1
  • Yqb0ml.webp
    Yqb0ml.webp
    222 KB · Görüntüleme: 1
  • 8P1BAQ.webp
    8P1BAQ.webp
    255.8 KB · Görüntüleme: 0
  • DBJZp6.webp
    DBJZp6.webp
    267.4 KB · Görüntüleme: 1
  • m4LBm1.webp
    m4LBm1.webp
    217.5 KB · Görüntüleme: 1
  • ErJok8.webp
    ErJok8.webp
    106.1 KB · Görüntüleme: 1
  • jXnZmn.webp
    jXnZmn.webp
    214.8 KB · Görüntüleme: 1
  • 2nZABj.webp
    2nZABj.webp
    214.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Bv2Y3v.webp
    Bv2Y3v.webp
    197.7 KB · Görüntüleme: 1
Hayırlı olsun en dolusunu almışsın kullandıkça keyfini alacaksın. Takıldıgın yer olursa sorabilirsin yardımcı olabildiğim kadar olurum. Kazasız belasız inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Güle güle kullan , kazasız sürüşler dilerim ...

Tekrar güle güle kullan kardeşim.Çok iyi bir seçim yaptın..

Hayırlı olsun mehmet bey allah kaza bela vermesin.

Kazasız belasız kullan kardeşim, güzel seçim...

güzel araba hayırlı olsun yalnız megane 3 lerin orjinal tomtom navileri çok kötü bence ben sonradan taktırdığım newcox var tomtom a göre hem daha kullanışlı hemde ekran olarak daha şık duruyor keşke gt line larada bu şekilde ekran koysalarmış

Geri