3 Şub 2011 #1 ressam58 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2011 Mesajlar 249 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Arkadaşlar çok sevdiğim aracımın modelini arıyorum.Elinde olan varsa lütfen yazsın.Megane 3 HB
3 Şub 2011 #2 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 servisten temin edebilirsiniz veyatta büyük oyuncakçılarda bulabilirsiniz
3 Şub 2011 #3 Ersel YILGIN Bilgi Girilmemiş Servislerde aşırı pahalı bunlar.Paraya kıyarım diyorsan alabilirsin tabi.
3 Şub 2011 #4 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Üye tanıtım bölümünden seni tanımak isteriz kardeşim,yetkili serviste aradığını bulabilirsin...
3 Şub 2011 Konuyu Başlatan #5 ressam58 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2011 Mesajlar 249 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Gerçektende serviste pahalıdır.Arkadaşlar haklı.Ama elinde olan varsa beniimle paylaşırsa çok sevinirim
Gerçektende serviste pahalıdır.Arkadaşlar haklı.Ama elinde olan varsa beniimle paylaşırsa çok sevinirim
3 Şub 2011 #7 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 ressam58' Alıntı: Gerçektende serviste pahalıdır.Arkadaşlar haklı.Ama elinde olan varsa beniimle paylaşırsa çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Sen Megane almak mı istiyorsun? Olan Megane'ının modelini mi öğrenmek istiyorsun? Ya da RC model mi arıyorsun? Sorduğun soruda bi karmaşa var...
ressam58' Alıntı: Gerçektende serviste pahalıdır.Arkadaşlar haklı.Ama elinde olan varsa beniimle paylaşırsa çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Sen Megane almak mı istiyorsun? Olan Megane'ının modelini mi öğrenmek istiyorsun? Ya da RC model mi arıyorsun? Sorduğun soruda bi karmaşa var...
3 Şub 2011 Konuyu Başlatan #8 ressam58 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2011 Mesajlar 249 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Ben sadece model araba olarak yani benzinli falan değil koleksiyon amacıyla demiştim.Sağolun ilginize arkadaşlar.
Ben sadece model araba olarak yani benzinli falan değil koleksiyon amacıyla demiştim.Sağolun ilginize arkadaşlar.
3 Şub 2011 #9 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 ressam58' Alıntı: Ben sadece model araba olarak yani benzinli falan değil koleksiyon amacıyla demiştim.Sağolun ilginize arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Konuyu açtığın yeri yeni farkettim pardon, servisten bulabilirsin ancak pahalı olabilir...
ressam58' Alıntı: Ben sadece model araba olarak yani benzinli falan değil koleksiyon amacıyla demiştim.Sağolun ilginize arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Konuyu açtığın yeri yeni farkettim pardon, servisten bulabilirsin ancak pahalı olabilir...